Зелена Енергия

Синергична комбинация от АФА, хавайска спирулина, екологично чиста алфалфа.                                                                                   

   

**Предлага се в опаковка от 60 и 120 капсули.  

 

Дори при едно добре балансирано хранене с био-продукти, е възможно да не си набавяме нужните дневни дози нутриенти. Затова все по-често в диетата на съвременния човек навлизат сертифицирани суперхрани. Това е още една възможност за вас. 

 

Кога да изберем Зелена Енергия? 

Подходяща на практика за всички, това е един от най-продаваните продукти на AquaSource! Съдържа цели органични изсушени водорасли, а не екстракти! Това запазва създадения от природата баланс в приема на хранителни вещества.

 

Тази висококачествена универсална суперхрана е предназначена за поддържане на клетъчното здраве, допринася за повишаване на енергийните нива и подобряване на когнитивната функция.

 

"Майка съм на две момичета - активни спортисти. Благодарение на КолАктив3 и Зелена енергия не усещат изтощение. Преодоляват бързо травмите от спорта, здрави са и се чувстват жизнени и енергични. Вече почти 20 години тези два продукта са ми под ръка!" - Кремена Хаджиева

 

"Благодарение на Зелена енергия се избавих от натрупаната хронична умора, лошия сън и раздразнението. Още първия месец, след като започнах да приемам продукта, промяната беше видима: наспивах се по-бързо, имах много енергия, бях с по-добра концентрация на мисълта и във видимо по-добро настроение." - Станимира Георгиева 

 

"Приемането на 3-4 капсули Зелена енергия дневно ми помага да запазя апетита си и да се чувствам пълен с енергия. Настроението ми бързо се подобрява." - Румен Петров

 

"Взимам Зелена енергия всеки ден. Тя ми помага да се чувствам бодър и изпълнен с енергия" - Асен Иванов

 

 

 

 

Синергични съставки:

 

• Хавайска спирулина – това е най-добрата спирулина, защото се преработва натурално с GRAS одобрение и расте целогодишно на перфектния хавайски климат. Преминала е тестове за чистота, което гарантира отлично качество и хранителна стойност. Осигурява значително повече основни хранителни вещества в една порция, отколкото която и да е друга спирулина. 

 

 

• AquaSource водорасли АФА от езерото Горен Кламат – едно от най-чистите и богати на минерали водорасли на планетата. Съдържат над 60% протеин. Богати са на ценния антиоксидант бета каротин, както и на витамините B12, В5, С и Е. Отличен източник на желязо и други важни минерали. 

 

• Органична алфалфа – отглеждана по цял свят, люцерната е известна със своите дълги корени, чрез които добива минерали, аминокиселини и други хранителни вещества от почвата, като ги осигурява в концентрирана и лесно смилаема форма. 

 

 

 

Качество на продукта: 

 

Предимство на водораслите предлагани от AquaSource е, че никога не са излагани на високи температури, каквито са другите процеси на сушене. Патентованият метод на сушене BioActive Dehydration® на AquaSource осигурява максимално запазване на хранителните стойности.

С други думи, дори да намерите водорасли от същия природен източник, няма да са със същото качество, защото патента за максимално щадящото сушене е на AquaSource.

 

 

 

 

Приложение:

 

  • Намалява умората и изтощението
  • Оказва благоприятно въздействие върху нашата нервна система
  • Благоприятства функционирането на нашата имунна система
  • Подпомага функцията на умствената дейност
  • Освобождава допълнителна енергия в тялото
  • Подпомага нормалните когнитивни функции, важни за паметта и възприятията.

 

Начин на употреба: започнете с 3 капсули дневно. За максимално усвояване, примайте капсулите на гладно поне 30 минути преди хранене с голяма чаша вода. Увеличете капсулите колкото е необходимо. Не взимайте повече от 10 капсули дневно.

 

Съдържание в 3 капсули:

  • Органична алфалфа – минимум 300mg
  • Хавайска спирулина - 300mg
  • AquaSource водорасли АФА от езерото Кламат- 300mg

        Естествено осигуряващи:
               Витамин С  27mg (33%*)
               Витамин В12  3.4mg (136%*)
               Витамин В5  3mg (50%*)
               Желязо 10mg (72%*)

               *Хранителна референтна стойност в ЕС в %

  • Капсула: Емулгатор – желатин;

 

Не съдържа: гмо; глутен; млечни производни; нишесте; мая; соя; захар; изкуствени оцветители; консерванти;

 

 

Данни за алергени: не съдържа алергени според Регламент (ЕС) № 1169/2011 за предоставянето на информация за храните на потребителите.

 

Препоръки: Да се съхранява на хладно и тъмно място, недостъпно за малки деца. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене и здравословен начин на живот.

 

Рециклируеми опаковки: нашите опаковки изцяло подлежат на рециклиране.  

 

 

Препоръчвани комбинации:

 

• Най-добре е Зелена енергия винаги да се приема заедно с ЕМК и Коластра. Тази комбинация може да се употребява неограничено дълго време. Ефектът й при всеки човек е отличен. Това е най-лесният и надежден начин да си набавяме нужните за правилната обмяна хранителни съставки, както и да си подсигурим добър имунитет.

 

Зелена енергия и деца: Зелената енергия не е подходяща за най-малките бебета, тъй като съдържа люцерна и може да дразни червата. След четвъртия месец е добре Зелената енергия да замени АФА, тъй като заради разнообразния си състав действа по-добре на имунната система. Зелена енергия в комбинация с Коластра и омеги (ЕМК) е най-широко използваната комбинация за поддържане на добър имунитет както на подрастващите така и на възрастните, приемани съответно в препоръчителните дози за възрастта. 

 

 

 

Здравни твърдения, одобрени от Европейския орган по безопасност на храните (ЕОБХ):

 

Витамините В12, В5 и витамин С допринасят за намаляване на умората и изтощението.

 

Витамин В12 и витамин С допринасят за нормалното функциониране на нервната и имунната системи.

 

Витамин В5 допринася за нормалната умствена дейност.

 

Витамин С – за нормалното образуване на колаген в кожата и за освобождаване на енергия в организма.

 

Витамин Е – за предпазване на клетките от оксидативен стрес.

 

Желязото допринася за подобряване на когнитивната функция. 

 

 

AquaSource притежава HFMA сертификат за качество!

 

Related image   

 

Фирмата е основана през 1994 г. от двама от водещите хомеопати във Великобритания – Дейвид Хауъл и Робър Дейвидсън, и към днешна дата се е наложила като една от водещите компании за висококачествени органични суперхрани и хранителни добавки, произхождащи от най-чистите кътчета на Земята. 

 

Продуктите, предлагани от AquaSource, се продават само като храна и хранителни добавки. За тях не се правят или внушават каквито и да било медицински твърдения. Съдържанието на този онлайн магазин е само за информация и няма за цел да замести съвет или препоръка на квалифицирано медицинско лице. 

 

Bio-Life BG e независим дистрибутор на AquaSource. 

Image result for bio-life bg