За българските училища!

2 ноември 2019
За българските училища!

Проект "Аз обичам моето училище!"                                                                                                                          

 

 

**Със закупуването на продукт от AquaSource вие правите дарение към благотворителната организация LightSource Charity, по проект "Аз обичам моето училище"! 

 

 

"Всеки ден, когато взимате вашите AquaSource капсули, си припомнете промяната, която подарявате на българските училища." - Оливър Спърлинг – Финансов Директор на AquaSource

 

 

 

Целта на проекта „Обичам  моето училище“ е да подкрепи образованието, да създаде комфортна и релаксираща учебна среда в училищата, да повиши реализацията на креативния потенциал и осъзнатост на нашите деца.

 

"Редица изследвания доказват, че хармоничното съчетаване на цветове и форми в училищната среда оказват позитивна промяна на психичното и физическото състояние на децата. 

 

Ние искаме да поставим в училищните сгради свежестта на  цветовете от природата, за да може детето да се чувства спокойно и комфортно в училище. Ние искаме чрез красиви и вдъхновяващи изображения - фототапети да вдъхновим децата да търсят нови знания, да вярват и да следват мечтите си. Ние искаме всяко дете да каже: „Обичам моето училище!“.

 

Проектът има за цел да възпита у учениците естетическа нагласа и желание за взаимопомощ и отговорност към заобикалящата ги среда. Доброволческата работа по групи дава възможност на децата да се научат на работа в екип – ученици, учители и родители да се обединят в една обща цел. Чрез артистични ателиета за създаване на декорацията в училище, ние развиваме техния  креативен потенциал.

 

 

 

 

 

Ползи:

  • ученици - учат в естетическа среда. Създаване на ценности и идеали. Мотивация  да постигат  мечтите си.
  • училище - повишава репутацията си  и увеличава броя на учениците всяка година
  • учители - удовлетворение от мотивацията на децата и хармоничната среда
  • родители - удовлетворение от мотивацията на децата и красивата среда в училище
  • общественост - повдига  репутацията на училището в  града и общината

 

**Ако искате да кандидатствате за дарение и да участвате в проекта "Обичам своето училище", моля, преминете към официалната страница на  LightSource Charity. ** 

 

 

ВАЖНО!!! Не изхвърляйте празните опаковки на продуктите, които ползвате. Предаваме ги за рециклиране в офиса на AquaSource. Събраните средства отиват в помощ на деца в нужда.

Преди да ги предадете е необходимо да махнете етикетите от тях. 

Като специалисти с изявена лечебна практика те стигат до заключението, че клетъчният дефицит на важни структурни вещества в човешкия организъм не може да бъде заобиколен. Истинското оздравяване зависи и от набавянето на нужните хранителни елементи - аминокиселини, минерали, витамини, антиоксиданти и пр, но от естествена храна.

прочети още
Здраве без лекарства
6 декември 2019

Програма за здравна профилактика със суперхрани от трите царства в природата (микроводорасли, растения и животни), в комбинация с пробиотици. 

прочети още
Остеопорозата
3 ноември 2019

В продуктът ОСТЕО-ФОРТЕ на АкваСорс се съдържат всички важни за костите вещества за предпазването им от остеопороза и за възстановяването им във възможно най-прецизната форма, доказано с патенти.

прочети още