Течно злато - 50 ml

 • Марка: AquaSource Algae Group Ltd

Омега-3-6-7-9 мастни киселини, изцяло от растителен произход. Богати на DHA масла от микроводорасли.        

 

 

 

НОВО: Обогатен с витамин D3 от растителен източник!

 

 

 

"Щастлива и благодарна съм, че аз и цялото ми семейство можем да се радваме на ползите от Комплекс Течно злато. Заедно с многото мои клиенти сме доволни от видимите ефекти от употребата му - кожата ни изглежда по-добре и се чувстваме здрави и изпълнени с енергия." - София Славова

 

 

Защо да изберете нашите омеги?

Продуктите Есенциални мастни киселини (ЕМК) и Течно злато са с доказан произход и качество. Произвеждат се с изключителна отговорност и грижа за суровините, които бързо и лесно биха променили качествата си ако има пропуски в производствения процес. Те никога не се излагат на светлина, топлина или кислород - това би предизвикало окисляване. Подлагат се на студено пресоване и се съхраняват в тъмнокафяви стъклени шишета, които да ги защитават от светлина. 

 

Освен на Омега-3-6-9 (ЕМК) и Омега-3-6-7-9 (Течно злато), продуктите са отличен източник и на DHA под формата на морски микроводорасли - превъзходен и устойчив растителен вариант на студеноводните мазни риби, като дивата сьомга от Аляска. 

 

„Вземането на добавки с DHA от водорасли увеличава мастно-киселинния статус и променя определени рискови фактори за сърдечни болести при изследваните вегетарианци.“ J.Nutr. (1996 г.)

 

 

Каква е разликара между ЕМК и Течно злато? Кое да избера?

 

• Суровини: ЕМК ви носи силата на суровите семенат, Течно злато е смес от масло от усойниче и облепиха. И двата продукта съдържат масло от водорасли, богато на DHA.

 

• Омеги: Съотношението омега-3 към омега-6 в ЕМК е почти 1:1, а в Течно злато е почти 2:1, като голяма част от омега-6 е полезната гама-линоленова киселина (GLA). ЕМК съдържа почти двойно повече омега-9 в сравнение с Течно злато. А Течно злато съдържа омега-7, която липсва в ЕМК. 

 

• Изводът: ЕМК и Течно злато се допълват, а не се изключват. 

 

 

 

Основни предимства на нашите омеги:

 

• Използваме 100% не-ГМО (не-генно модифицирани организми)

• Уникални растителни масла, по-ефикасни от лененото масло при преобразуване в ЕРА.

 100% раститела основа

• Добър източник на Омега-7.

• Масло, богато на DHA, от микроводораслов източник – осигурява DHA, за да подпомогне поддържането на мозъчната функция.

 

 

 

Синергични съставки:

 

• Маслото от усойниче осигурява стеаридонова киселина (SDA), която се преобразува много по-лесно от маслото от ленено семе в изключително важната EPA. Добър източник и на GLA и ALA. (GLA, или гама-линоленова киселина, е доста рядко срещаща се, но безценна с противовъзпалителните си качества есенциална мастна киселина.)

 

• Масло от морски зърнастец – осигурява Омега-7 , които подпомагат поддържането на добро здраве на кожата и на фините повърхности на дихателната и храносмилателната системи и на пикочо-половите пътища.

Според д-р Меркола морският зърнастец съдържа над 190 нутриента и фитонутриента, включително витамин С, който е 12 пъти повече, отколкото в портокалите. Плодчетата на това растение съдържат също така толкова витамин Е, колкото пшеничният зародиш, три пъти повече витамин А от морковите и четири пъти повече супероксид дисмутаза (СОД – важен ензим, помагащ за предпазване от уврежданията от свободните радикали) от жен-шена. Това е единственият растителен източник, съдържащ четири вида мазнини омега – 3, 6, 9 и 7. 

 

 

Приложение:

 

Защо са ни толкова нужни? Есенциалните (или Незаменими) мастни киселини влизат в състава на липидите, които са ни жизнено необходими за изграждане на мембраните на всички наши клетки. Не се произвеждат в организма и трябва да се набавят отвън. Отдавна СЗО обръща внимание на това, че всеки е застрашен от дефицит на незаменими мастни киселини поради топлинното обработване на храната и рафинирането на растителните мазнини. Според СЗО поне 3% от калориите трябва да идват от омегите (при подрастващи, бременни и кърмачки - двойно).

 

Омегите са изключително ценна суперхрана, полезна за болни и здрави, за деца и възрастни, за хора на умствения труд и хора, подложени на интензивни физически натоварвания.  

 

Течно злато:

 

 • Поддържа хормоналния баланс в организма
 • Участва в метаболизма на холестерола
 • За здравето на сърцето
 • За здравето на ставите
 • За здрава кожа
 • Подпомага мозъка и нервната система 

 

 

Течно злато е одобрен от Сдружението на веганите във Великобритания - The Vegan Society!

Vegan Society 

 

Начин на употреба: Да се взема 2 пъти дневно по 1ml (20 капки). Да не се превишава препоръчания дневен прием.

 

Съдържание в препоръчания дневен прием от 2ml:

 • Омега 3: 690mg, от които Стеаридонова киселина (SDA): 173 mg и Докозахексаенова киселина (DHA): 107mg
 • Омега 6: 493mg, от които гама-линоленова киселина (GLA): 144mg
 • Омега 9: 319mg
 • Омега 7: 24 mg

   

 Не съдържа: гмо; глутен; млечни производни; нишесте; мая; соя; захар; изкуствени оцветители; консерванти;

 

Image result for gm free Image result for gluten freeRelated image Image result for sugar free Image result for preservative free 

 

Данни за алергени: не съдържа алергени според Регламент (ЕС) № 1169/2011 за предоставянето на информация за храните на потребителите.

 

Препоръки: Да се съхранява на хладно и тъмно място, недостъпно за малки деца. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене и здравословен начин на живот. 

 

 

 

Препоръчвани комбинации:

 

• Допълва продукта Комплекс Есенциални мастни киселини (ЕМК). Ако приемате двата продукта едновремено, взимайте 20 капки от единия продукт сутрин и 20 капки от другия вечер. Не превишавайте дневната доза. 

 

• Най-добре е Течно злато винаги да се приема заедно със Зелена енергия  / АФА и Коластра. Тази комбинация може да се употребява неограничено дълго време. Ефектът й при всеки човек е отличен. Това е най-лесният и надежден начин да си набавяме нужните за правилната обмяна хранителни съставки. В комбинация с растежните фактори на коластрата, укрепват лигавиците, които са защитна бариера против проникването на микроби.

 

Течно злато и бебета: има два начина за осигуряване на омеги в храненето на бебетата - през кърмата (т.е ако майката ги приема) и с директна суплеменция. За дозиране на директната суплеменция, се обърнете към нашите консултанти. 

 

AquaSource притежава HFMA сертификат за качество!

 

Related image   

 

Фирмата е основана през 1994 г. от двама от водещите хомеопати във Великобритания – Дейвид Хауъл и Робър Дейвидсън, и към днешна дата се е наложила като една от водещите компании за висококачествени органични суперхрани и хранителни добавки, произхождащи от най-чистите кътчета на Земята. 

 

Продуктите, предлагани от AquaSource, се продават само като храна и хранителни добавки. За тях не се правят или внушават каквито и да било медицински твърдения. Съдържанието на този онлайн магазин е само за информация и няма за цел да замести съвет или препоръка на квалифицирано медицинско лице. 

 

Bio-Life BG e независим дистрибутор на AquaSource. 

Image result for bio-life bg