Супер Антиоксидант с Пикногенол - 60 капсули

Супер Антиоксидант с патентования Пикногенол® - вашето средство против стареене.                                                                                

"Изключително важен е фактът, че след като започнах да приемам продуктите на AquaSource се възстановявам значително по-бързо след изтощителни тренировки. Препоръчвам ги на всички професионални спортисти." - Марко Косев - петкратен световен шампион по бойно самбо 

 

Защо да изберете Супер Антиоксидант с Пикногенол®?

AquaSource Супер Антиоксидант с Пикногенол® се е доказал като невероятно мощна комбинация, която смятаме, че е най-добрата налична антиоксидантна формула. 

 

Това е средството ви на избор против стареене

 

Продуктът съчетава мощното антиоксидантно действие на пикногенола® с благотворното повлияване на микроциркулацията от страна на Гинко билоба, стимулиращото въздействие върху черния дроб на млечния бодил и общо подмладяващия ефект на зеления чай. Заедно с уникална комбинация от житнен зародиш, водорасли, билки и каротеноиди, получавате богат приток на жизненоважни хранителни вещества. 

 

 

 

 

Синергични съставки:

 

Пикногенол® - патентован екстракт от кора на морски бор. Има мощни антиоксидантни свойства, които поддържат добрия метаболизъм и спортната физическа издръжливост. 

 

Гинко билоба се използва от древността в китайската фитотерапия за третиране на различни здравословни проблеми. Многобройните изследвания са доказали ефективността на антиоксидантното му действие, както и способността му да стимулира кръвообращението и формирането на тромбоцити. В обобщение, гинко билоба допринася за здравето най-вече на паметта, кръвообращението, очите и нервната система.

 

• Магарешкият бодил е друга билка с много стара история. Преди повече от 2000 години е използван широко, в частност заради способността си да извлича от тялото токсини, които иначе биха могли да създадат проблеми. С други думи, той се използва от хилядолетия като детоксикатор, особено на черния дроб. Доказал се е също така като ефективен антиоксидант, подпомагащ забавянето на уврежданията от окисляването. Никой уважаващ се нутриционист не би пропуснал да препоръча магарешкия бодил.

 

Екстракт от червена боровинка – подпомага поддържането на добра микрокапилярна циркулация в тялото. Може да бъде особено полезен за здравето на очите. 

Интересен факт: Боровинката се използва в Европа повече от хиляда години, но може би най-известна е употребата ѝ през Втората световна война във вид на конфитюр, когато се установява, че подобрява нощното виждане на летците. 


Зелен чай – известен източник на антиоксиданти. Представлява листенца от чаено дърво, които, в резултат на ферментацията, през която са преминали, съдържат изключително високо ниво на антиоксиданти и полифеноли. Така например антиоксидантите флавоноиди съставляват около 30% от сухото тегло на листенцата на зеления чай. Разбира се, самото пиене на черен чай също ни доставя антиоксиданти и, макар и не в същата степен, пиенето на чай, както черен, така и зелен, е благотворно (естествено, въздържайте се от захарта). Някои изследвания показват, че зеленият чай съдържа над четири пъти повече катехини от черния.

Много са ползите за здравето от зеления чай, но тъй като Европейският орган за безопасност на храните (ЕОБХ) не позволява почти никакво разпространяване на информация, не е възможно да ги оповестим тук. 

Повече за ползите от зеления чай, може да прочетете ТУК!

 

Житни кълнове – съдържат забележително много и разнообразни антиоксиданти.


Aquasource водорасли – на база грам от теглото си, осигуряват широк спектър хранителни вещества, в това число антиоксиданти, бета каротин и хлорофил.


Водорасло Dunaliella Salina – морско водорасло, много ценно, заради високото съдържание на бета каротин – друг мощен антиоксидант.

 
Витамин Е – мощен биологичен антиоксидант.

  

 

 

Приложение:

 

 • Много изследователи заявяват, че определени групи хора, включително възрастните и особено онези, които са намалили приема на храна, често използват аспирин или болкоуспокояващи, пушачите и хората с по-слаба имунна система, биха имали полза от ежедневния прием на антиоксидантни добавки. Редовното приемане на антиоксиданти удължава живота и подобрява качеството му. 
 • Подпомага възстановяването от физически стрес, включително и при спортисти.
 • Допринася за поддържането на микроциркулацията.
 • Подпомага поддържането на правилна когнитивна функция.

 

 

Pycnogenol® е регистрирана търговска марка на Horphag Research Ltd*. Използването на този продукт е защитено от един или повече американски патенти #5,720,956 / #6,372,266 и други международни патенти.

 

Image result for pycnogenol nature's super antioxidant

 

*Компанията Horhpag Research, която произвежда екстракта Пикногенол® е инвестирала милиони долари за изследвания, публикувани в стотици научни статии с огромен отзвук. Преди няколко години Horhpag Research приветства формулата на АкваСорс като възможно най-добрата комбинация на пикногенол с подкрепящи го и увеличаващи ефективноста му съставки: Водорасли AFA,Дуналиела салина; екстракт от боровинки, пшен. кълнове,гинко билоба, магарешки бодил(силимарин), зелен чай, натурален вит Е.

 

Указания за употреба: взимайте 2 капсули дневно, по време на хранене. Препоръчително е консумацията на този продукт да се избягва по време на бременност и кърмене, освен ако личният лекар не е препоръчал друго.

 

Съдържание в препоръчителен дневен прием от 2 капсули:

 

 • Житен кълн:740mg
 • AquaSource водорасли АФА: 80mg
 • Екстракт от боровинки 4:1 30mg (Еквивалентно на  120mg боровинки на прах)
 • Водорасли Dunaliella Salina: 20mg
 • Екстракт от зелен чай (40% полифеноли): 20mg (Еквивалентно на 80mg Зелен чай на прах)
 • Екстракт от Гинко билоба (Gingko Biloba ) 50:1  20mg (Еквивалентно на 1 000mg Гинко билоба на прах)
 • Пикногенол®: 20mg
 • Екстракт от Магарешки бодил (80% силимарин): 20mg (Еквивалентно на 800mg Магарешки бодил на прах)
 • Натурален витамин E: 13.4mg
 • Капсула: чист желатин

        *Хранителна референтна стойност в ЕС в %

 

Не съдържа: гмо; глутен; млечни производни; нишесте; мая; соя; захар; изкуствени оцветители; консерванти;

 

 Image result for gm free Image result for gluten freeRelated image Image result for sugar free Image result for preservative free

 

Данни за алергени: не съдържа алергени според Регламент (ЕС) № 1169/2011 за предоставянето на информация за храните на потребителите.

 

Препоръки: Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене и здравословен начин на живот.

 

Рециклируеми опаковки: нашите опаковки изцяло подлежат на рециклиране. 

 

 

 

Твърдения, одобрени от Европейския орган по безопасност на храните (ЕОБХ):

 

Витамин В12 допринася за намаляване на умората и изтощението както и за нормалното функциониране на нервната и имунната система.

 

Витамин Е – за предпазване на клетките от оксидативен стрес.

 

Желязото спомага за нормалната когнитивна функция.

 

 

 

AquaSource притежава HFMA сертификат за качество!

 

Related image   

 

Фирмата е основана през 1994 г. от двама от водещите хомеопати във Великобритания – Дейвид Хауъл и Робър Дейвидсън, и към днешна дата се е наложила като една от водещите компании за висококачествени органични суперхрани и хранителни добавки, произхождащи от най-чистите кътчета на Земята. 

 

Продуктите, предлагани от AquaSource, се продават само като храна и хранителни добавки. За тях не се правят или внушават каквито и да било медицински твърдения. Съдържанието на този онлайн магазин е само за информация и няма за цел да замести съвет или препоръка на квалифицирано медицинско лице. 

 

Bio-Life BG e независим дистрибутор на AquaSource. 

Image result for bio-life bg