Слънчева енергия - 25g

Зелена енергия (АФА + Спирулина + Органична алфалфа) за лесно и мигновенно усвояване под езика.                                   
 
  
"За да подкрепя бързо тялото си когато усетя претоварване и спад на имунитета, взимам Слънчева енергия. Тя се усвоява мигновено - само броени секундни след като се сложи под езика ценните ѝ съставки вече са абсорбирани и подпомагат нормалната функция на имунната система." - Весела Стоянова
 
 
 
Дори при едно добре балансирано хранене с био-продукти, е възможно да не си набавяме нужните дневни дози нутриенти. Затова все по-често в диетата на съвременния човек навлизат сертифицирани суперхрани. Това е още една възможност за вас.  
 
 
Какво е Слънчева енергия? 
Това е продуктът Зелена енергия на прах в комбинация с цвекло, аспержи, моркови, спанак.
 
Зелена енергия е един от най-продаваните ни продукти! Висококачесвена универсална клетъчна храна, която  допринася за повишаване на енергийните нива, подобряване на когнитивната функция и имунитета. Съдържа цели органични изсушени водорасли, а не екстракти! Това запазва създадения от природата баланс в приема на хранителни вещества.
 
Кога да изберете Слънчева енергия?
Подходяща за всички, които са избрали водораслите като ежедневна суперхрана, но имат затруднения при поглъщането на таблетки или капсули.
 
Това е вашият избор и ако търсите мигновен ефект.
 
 
 
 

Основни предимства на нашата Слънчева енергия:

 

• Бързо и лесно усвояване под езика, където анатомично се наблюдава богато кръвоснабдяване. Поради ниската киселинност в устната кухина, абсорбирането в кръвта е изключително бързо и с минимално ензимно участие. 

 

• Заобикалянето на стомаха, червата и черния дроб ускорява ефекта и дава възможност да се постигнат добри резултати с много по-малки дози. Това прави продукта икономична алтернатива на другите хранителни добавки.

 

• Добра мастна разтворимост, балансирано рН, лесни за поглъщане фини частици.

 

• Запазена хранителна стойност на водораслите заради гарантирания им произход и патентована технология на сушене. 

 

 

 

 

Синергични съставки:

 

• Хавайска спирулина – това е най-добрата спирулина, защото се преработва натурално с GRAS одобрение и расте целогодишно на перфектния хавайски климат. Преминала е тестове за чистота, което гарантира отлично качество и хранителна стойност. Осигурява значително повече основни хранителни вещества в една порция, отколкото която и да е друга спирулина. 

 

 

• AquaSource водорасли АФА от езерото Горен Кламат – едно от най-чистите и богати на минерали водорасли на планетата. Съдържат над 60% протеин. Богати са на ценния антиоксидант бета каротин, както и на витамините B12, В5, С и Е. Отличен източник на желязо и други важни минерали. 

 

• Органична алфалфа – отглеждана по цял свят, люцерната е известна със своите дълги корени, чрез които добива минерали, аминокиселини и други хранителни вещества от почвата, като ги осигурява в концентрирана и лесно смилаема форма.

 

• Цвекло, аспержи, моркови, спанак.

  

 

 

Качество на продукта: 

 

За разлика от други доставчици, нашите AquaSource водорасли никога не са излагани на високи температури, каквито са другите процеси на сушене. Патентованият метод на сушене BioActive Dehydration® на AquaSource осигурява максимално запазване на хранителните стойности.

С други думи, дори да намерите водорасли от същия природен източник, няма да са със същото качество, защото патента за максимално щадящото сушене е на AquaSource.

 

За качествения контрол на продукта може да прочетете тук. 

 

 

 

Приложение:

 

 • Намаляване на умората и изтощението.
 • Повишаване на енергията и жизнеността.
 • Повишаване на умствената дейност.
 • Подпомага нормалната функция на нервната и имунната система.

 

Слънчева енергия е одобрена от Сдружението на веганите във Вeликобритания - The Vegan Society!

Vegan Society 

 

Указания за употреба: по 1 равна мерителна лъжичка два до три пъти дневно. Задръжте под езика около 30 секунди. Приемана два пъти дневно, една опаковка от 25 грама Слънчева Енергия – мигновена храна Зелена Енергия е достатъчно за 25-дневен прием. 

 

Съдържание в дневен прием от 3 мерителни лъжички:

 • Зелена енергия: 300mg (по 100g от АФА+ Хавайска спирулина +Органична алфалфа)
 • кафяво оризово брашно мляно на каменна мелница, витамин С (като аскорбинова киселина) (aнтиоксидант), цвекло, портокал, портокалов аромат, силициев диоксид (aнтислепващ агент), аспержи, моркови, спанак.
  Всички растения са изсушени и смлени на прах, и осигуряват:
           Витамин C: 309mg (386%*)
           Витамин B12: 0.8mg (34%*)
           Витамин B5: 1mg (16%*)

               *Хранителна референтна стойност в ЕС в % 

 

Не съдържа: гмо; глутен; млечни производни; нишесте; мая; соя; захар; изкуствени оцветители; консерванти;

 Image result for gm free Image result for gluten freeRelated image Image result for sugar free Image result for preservative free

 

Данни за алергени: не съдържа алергени според Регламент (ЕС) № 1169/2011 за предоставянето на информация за храните на потребителите.

 

Препоръки: Да се съхранява на хладно и тъмно място, недостъпно за малки деца. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене и здравословен начин на живот.

 

Рециклируеми опаковки: нашите опаковки изцяло подлежат на рециклиране.  

 

Здравни твърдения, одобрени от Европейския орган по безопасност на храните (ЕОБХ):

 

Витамините В12, В5 и витамин С допринасят за намаляване на умората и изтощението.

 

Витамин В12 и витамин С допринасят за нормалното функциониране на нервната и имунната системи.

 

Витамин В5 допринася за нормалната умствена дейност.

 

Витамин С – за нормалното образуване на колаген в костите, хрущялите и кожата, а също и за освобождаване на енергия в организма.

 

AquaSource притежава HFMA сертификат за качество!

Related image   

 

Фирмата е основана през 1994 г. от двама от водещите хомеопати във Великобритания – Дейвид Хауъл и Робър Дейвидсън, и към днешна дата се е наложила като една от водещите компании за висококачествени органични суперхрани и хранителни добавки, произхождащи от най-чистите кътчета на Земята. 

 

Продуктите, предлагани от AquaSource, се продават само като храна и хранителни добавки. За тях не се правят или внушават каквито и да било медицински твърдения. Съдържанието на този онлайн магазин е само за информация и няма за цел да замести съвет или препоръка на квалифицирано медицинско лице. 

 

Bio-Life BG e независим дистрибутор на AquaSource. 

Image result for bio-life bg