Програма Лесно начало

 • Марка: AquaSource Algae Group Ltd

ПОДОБРЕНА ФОРМУЛА!

"Никога не съм използвал хранителни добавки. Как е най-добре да започна?"                                                                                                          

   

 

"За мен Програма Лесно начало се оказа шанс постепенно, безгрижно и с много любов да приуча организма си на клетъчно хранене и да пия повече вода. Пробиотикът и ензимите балансираха стомашно-чревния ми тракт. Сега се радвам на добро здраве и съм изпълнена с енергия." - Сабина Велева

 

"Програма Лесно начало подпомага поддържането на екологията на храносмилателния тракт, като помага да се елиминират токсините и да се отделят непотребните вещества от тялото. Подпомага функциите на лигавицата, стомаха и червата и усилва усвояването на хранителните съставки от храната." - Юлия Цанкова

 

 

Защо да изберете този продукт? Това е 4-седмична плавна, безопасна и лесна схема, която се препоръчва на всеки, за които приемът на хранителните добавки на AquaSource е нещо ново. Продуктът е предназначен да поддържа здравословните нива на ензимите и полезните бактерии в храносмилателната система, а включените водорасли АФА подпомагат собствените механизми за детоксикация. Синергичната комбинация на четирите продукта подпомага оптималното усвояване на хранителни вещества, а това води до по-добро физическо състояние и жизненост.

 

 

 

 

Кое е НОВОТО в продукта? Програма Лесно начало беше подобрена посредством следните промени:

 • Добавени са Lithothamnium (червени водорасли) за калций, което доведе до допълнителни одобрени от ЕОБХ здравни твърдения.
 • Сега Бифидус Комплекс е с 200% по-силно действие от преди.
 • Ацидофилус сега е с 250% по-силно действие от преди.
 • Количеството на водораслите за една капсула AquaSource Водорасли АФА се промени от 200mg на 300mg.
 • Малтодекстриновата основа е заменена с основа от оризово брашно.
 • Капсулата вече е от растителна целулоза, а не от желатин и е одобрена от Веган обществото.

 

 

 

Предимства на червените водорасли Lithothamnium в продуктите Буфидус комплекс, Ацидофилус и Храносмилателни ензими: 

 • рядък и уникален вид водорасли, известен като „съвършен природен източник на калций“, който е от съществено значение за растежа на костите и зъбите при бебетата и малките деца, но също така жизненоважен за всички нас.Минералите от морската вода се натрупват в листовидните структури на водораслото. Впоследствие се отделят и падат на океанското дъно. Събират се именно оттам. Изолират се, сушат се и се смилат в съответствие със стандартите на ISO и HACCP сертификацията.
 • Минералният екстракт съдържа също така 72 микроелемента. 
 • Червените водорасли са сертифицирани от Organic Trust (OT). Имат също така Kosher и Halal сертифициране.

      Image result for Organic Trust (OT) Image result for kosher certification Image result for halal certification Image result for iso standards Image result for haccp certification     

 • усвояват се отлично и са напълно безопасни за бебета и деца.

 

 

 

Продукти в Програма Лесно начало:

 

Водорасли АФА - Официално признати за суперхрана, сушени при ниска температура чрез нашия патентован метод BioActive Dehydration®, синьо-зелените AquaSource водорасли от езерото Горен Кламат, на база грам тегло, са едни от най-чистите и богати на минерали водорасли в света.

 

Ето и част от основните им предимства и ползи:

       - Един от най-пълноценните и ефикасни хранителни източници, открити в природата.
       - Осигурява широка гама хранителни вещества, включително витамини, минерали, антиоксиданти, протеини, аминокиселини, мастни киселини и невропептиди.
       - Допринася за намаляване на чувството за отпадналост и умора.
       - Благотворна е за нервната система.
       - Подпомага функциите на имунната система.
       - Благотворна е за умствената дейност.
       - Спомага за освобождаването на допълнителна енергия в тялото.
       - Спомага за нормалната когнитивна функция, което е важно за паметта и възприятията.
*Вижте по-долу здравните твърдения, одобрени от ЕОБХ. 

 

Храносмилателни ензими - получена от растителни източници, тази смес от храносмилателни ензими (амилаза, протеаза, липаза, лактаза и папаин) спомага за поддържане ефективното разграждане на храната и нутриентите. За да стане дори още по-ефикасна, тя е обогатена със Суперхраната AquaSource водорасли АФА. Ензимите са нужни за храносмилането, за разграждането и усвояването на храната и хранителните вещества. Ако ензимите са недостатъчно, храненето натоварва тялото допълнително и изчерпва ресурсите му.

 

Ацидофилус - населяващи тънките черва, тези полезни бактерии подпомагат да се поддържа здравето и баланса на чревната флора. Доказано е, че щамът Lactobacillus acidophilus, известен като DDS-1, използван от AquaSource, оцелява в стомашната киселинност, устоява на жлъчните соли и се развива добре в стомашно-чревния тракт. Осигурява витамин В12, фолиева киселина и витамин В6 и помага за поддържане на вече постигнатите здравословни нива на холестерола, когато се приема като всекидневна добавка. DDS-1 произвежда повече млечна киселина от други щамове L. acidophilus и повече бета-галактозидаза. Тъй като хората с непоносимост към лактоза имат недостиг от този ензим, използването на продукта може да помогне за намаляване на лактазния дефицит. Сега с 250% по-силно действие от преди. Добавени червени водорасли - отлчен източник на калций. 

 

Бифидус комплекс - пребивава естествено в дебелото черво, подпомага поддържането на добрия баланс на полезните бактерии в него, позволява ефективното му функциониране и отстраняването на токсините. B.Breve произвежда оцетна и млечна киселина, които помагат за разграждането на храната, включително на несмилаеми растителни фибри (влакнини). Поддържа също така имунната система, спомагайки за потискане развитието на вредните бактерии, които могат да нарушат доброто храносмилане.  B.Infantis е вероятно най-известният представител на семейството на бифидобактериите (Bifidobacterium), препоръчван за доброто здраве както на бебета, така и на възрастни. Един от главните обитатели на храносмилателния тракт на новородените бебета. Почти всички щамове на Infantis произвеждат водоразтворимите витамини тиамин, никотинова киселина и фолиева киселина, и то в много по-големи количества от останалите представители на семейството на бифидобактериите. B.Longum подпомага производството и усвояването на витамините от група В (В комплекс) и блокирането на растежа на вредни бактерии, като понижава чревнoтo рН посредством производството на оцетна и млечна киселина, и стимулира имунната система. Сега с 200% по-силно действие от преди. Добавени червени водорасли - отлчен източник на калций. 

 

Важно: Не забравяйте да пиете достатъчно (до 2 л на ден) изворна или пречистена вода по време на четириседмичната програма „Лесно начало“. Достатъчното количество вода е полезно за здравето и правилното отстраняване на токсини от тялото.

 

 

 

Приложение:

 

Указания за употреба: 

 

Седмица 1: 2х1капсула Ензими преди хранене; 2капсули Бифидус вечер на гладно преди лягане.
Седмица 2: 2капсули Ацидофилус на гладно сутрин 40 минути преди хранене + 1капсула АФА (АФА може да приемате или сутрин с Ацидофилус или вечер с Бифидус); 2х1капсула Ензими преди хранене; 2капсули Бифидус вечер на гладно преди лягане.
Седмица 3: Същото като Седмица 2, но увеличете водораслите АФА на 2капсули.
Седмица 4: Довършете приема на Ацидофилус, вземайте Храносмилателни Ензими и увеличете водораслите АФА на 3капсули на ден.
Пийте колкото може повече изворна или пречистена вода – стремете се да пиете 2 литра на ден.

 

Продуктът е одобрен от Сдружението на веганите във Великобритания - The Vegan Society.

Vegan Society  

  

Не съдържат: гмо; глутен; млечни производни; нишесте; мая; соя; захар; изкуствени оцветители; консерванти;

 

 Image result for gm free Image result for gluten freeRelated image Image result for sugar free Image result for preservative free

 

Данни за алергени: не съдържа алергени според Регламент (ЕС) № 1169/2011 за предоставянето на информация за храните на потребителите.

 

Препоръки: Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене и здравословен начин на живот.

 

Рециклируеми опаковки: нашите опаковки изцяло подлежат на рециклиране. 

 

 

 

Препоръчвани комбинации:

 

 Влиза в дълбоко-очистващата програма, включваща Пакет Лесно начало - виж тримесечна детоксикираща програма с водорасли от AquaSource.

 

• Всички продукти могат да бъдат закупени и приемани отделно целогодишно без прекъсване в завсимост от идивидуланите нужди на организма.

 

 

 

Здравни твърдения, одобрени от Европейския орган по безопасност на храните (ЕОБХ):

 

Витамин В12, витамин В5 и витамин С допринасят за намаляване на чувството за отпадналост и умора.

 

Витамин В12 и витамин С допринасят за нормалното функциониране на нервната и на имунната система.

 

Витамин В5 допринася за нормалната умствена дейност. 

 

Витамин С помага за нормалното образуване на колаген за кожата и за освобождаването на енергия в тялото.

 

Желязото допринася за нормалните когнитивни функции.  

 

 

AquaSource притежава HFMA сертификат за качество!

 

Related image   

 

Фирмата е основана през 1994 г. от двама от водещите хомеопати във Великобритания – Дейвид Хауъл и Робър Дейвидсън, и към днешна дата се е наложила като една от водещите компании за висококачествени органични суперхрани и хранителни добавки, произхождащи от най-чистите кътчета на Земята. 

 

Продуктите, предлагани от AquaSource, се продават само като храна и хранителни добавки. За тях не се правят или внушават каквито и да било медицински твърдения. Съдържанието на този онлайн магазин е само за информация и няма за цел да замести съвет или препоръка на квалифицирано медицинско лице. 

 

Bio-Life BG e независим дистрибутор на AquaSource. 

 

Image result for bio-life bg