Пробиотик Буфидус - 50 капусли

ПОДОБРЕНА ФОРМУЛА! Комбинира три полезни щама на пробиотика Бифидус (Breve, Infantis, Longum) с водорасли АФА.                                                                                                   

  

"Ползвам продуктите на AquaSource от 5 години. По време на втората бременност ползвах по-голямата част от тях. Благодарение на пробиотика AquaSource Бифидус Комплекс, който започнах да давам и на дъщеря си Анна още от третия ден на раждането ѝ, трудният начален период премина неусетно и така си спестих много безсънни нощи." - Галина Ташева-Палазова             

                                                      

Всички знаем колко са полезни пробиотиците за здравето на стомашно-чревния тракт и поддържане на добро храносмилане. Заедно с Ацидофилус (другият предлаган от AquaSource пробиотик), Бифидус е доста често срещана и предпочитана пробиотична добавка. 

 

Бифидобактериите са сред водещите полезни бактерии, открити основно в дебелото черво и в много малки количества в тънките черва. Там те образуват мастната киселина бутират, която играе ключова роля в здравето на лигавиците на стомашно-чревния тракт. Това е само един от механизмите, по които бифидите се грижат за чревното здраве. Те са от изключително значение и за подпомагането на имунната система като цяло.

 

Какво ви носи нашият Бифидус комплекс?

Синергична комбинация от три щама на пробиотика Бифидус с водорасли АФА.

Щамът B.Breve спомага в разграждането на трудносмилаемите хранителни вещества и потиска развитието на лошите бактерии.

Щамът B.Infantis е един от основните обитатели на храносмилателния тракт на новородените...или поне така би трябвало да бъде!

Щамът B.Longum подпомага усвояването на витамините от група В...и не само! 

 

 

 

Кое е НОВОТО в продукта? Сега продуктът е с 200% по-силно действие от преди. Добавени са и Lithothamnium (червени водорасли). Предимства:

  • рядък и уникален вид водорасли, известен като „съвършен природен източник на калций“, който е от съществено значение за растежа на костите и зъбите при бебетата и малките деца, но също така жизненоважен за всички нас.Минералите от морската вода се натрупват в листовидните структури на водораслото. Впоследствие се отделят и падат на океанското дъно. Събират се именно оттам. Изолират се, сушат се и се смилат в съответствие със стандартите на ISO и HACCP сертификацията.
  • Минералният екстракт съдържа също така 72 микроелемента. 
  • Червените водорасли са сертифицирани от Organic Trust (OT). Имат също така Kosher и Halal сертифициране.

      Image result for Organic Trust (OT) Image result for kosher certification Image result for halal certification Image result for iso standards Image result for haccp certification     

  • усвояват се отлично и са напълно безопасни за бебета и деца.

 

 

 

 

Синергични съставки:

 

 Щамът B.Infantis е вероятно най-добре познаваният щам от семейството на бифидобактериите. Препоръчва се за добро здраве както при бебета, така и при възрастни. Той е един от основните обитатели на храносмилателния тракт на новородените деца. 

 

При раждането стомашно-чревният тракт е стерилен и "готов" за колонизиране на микроорганизми.

 

Когато децата се кърмят и майката има добра чревна микрофлора! (изключително важно условие), в червата на новороденото започват да доминират бифидобактериите и най-вече В. Infantis. Лактобацилус са в по-малко количество, а стрептококите и колиформните бактерии са още по-малобройни.

 

При изкуствено хранените бебета обаче бифидобактериите обикновено не са представени в големи количества. Вместо това чревната флора е смесица от лактобацилус, колиформни бактерии и стрептококи.

 

Децата и възрастните хора, които не са били кърмени, може никога да не достигнат нормалната квота от В. Infantis (или да са я изгубили след провеждането на един-два курса с антибиотици по-нататък в живота си), затова вземането ѝ във вид на добавка също би било от полза за тях!

 

Почти всички щамове на B.Infantis произвеждат водоразтворимите витамини тиамин, никотинова и фолиева киселина в много по-големи количества от другите видове бифидобактерии. 

 

• Щамът B.Breve - произвежда оцетна и млечна киселини, които спомагат за разграждането на храната, включително и несмлените растителни влакна. Той може да поддържа също така имунната система като подпомага потискането на лошите бактерии, които могат да нарушат нормалното храносмилане.

 

• Щамът B.Longum - подпомага усвояването на витамините от група В. Чрез производство на оцетна и млечна киселина, благоприятства блокирането на растежа на вредните бактерии, които понижават нивото на ph в червата и създават болестотворна кисела среда. Така този щам на практика спомага за засилване на имунната система. Той е от особена полза за хората в напреднала и  средна възраст

 

• Суперхраната AquaSource водорасли АФА– едни от най-пълноценните и ефективни източници на хранителни вещества, срещани в природата. Живосъбирани и щадящо изсушени, алкален източник на повече от 70 ценни минерали и микроелементи, плюс цялата група витамин В, витамин С, ценни антиоксиданти, аминокиселини, метаболитни ензими.

 

 

 

Приложение:

 

Указания за употреба: 

Като част от 4-седмичната Програма Лесно начало - 1ва, 2ра и 3та седмица по две капсули вечер преди лягане, на празен стомах, с чаша минерална вода. 

При редовен прием - 1-3 капсули вечер преди лягане, на празен стомах, с чаша минерална вода. 

Новородени - започва се с 1/4 от капсулата и постепенно се стига до 1 капсула. 

Да не се превишава препоръчания дневен прием.

 

 Съдържание в препоръчителен дневен прием от 2 капсули:

 

  • Бифидус комплекс (Breve, Infantis, Longum), които осигуряват 6 милиарда CFU.
  • АФА (водорасли от езерото Кламат): 200mg, естествено осигуряващи витамин С: 18mg (22.6%*), витамин В12: 1.68μg (68%*), витамин В5: 2mg (32%*), Желязо 3mg (21%*)
  • Lithothamnium (Червени водорасли): 235mg, естествено осигуряващи калций 75mg (9%*) 
  • Капсула: растителна целулоза

    *Хранителна референтна стойност в ЕС в % 

 

 

 

Продуктът е одобрен от Сдружението на веганите във Великобритания - The Vegan Society.

Vegan Society  

 

 

 

Не съдържа: гмо; глутен; млечни производни; нишесте; мая; соя; захар; изкуствени оцветители; консерванти;

 

 Image result for gm free Image result for gluten freeRelated image Image result for sugar free Image result for preservative free

 

Данни за алергени: не съдържа алергени според Регламент (ЕС) № 1169/2011 за предоставянето на информация за храните на потребителите.

 

Препоръки: Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене и здравословен начин на живот.

 

Рециклируеми опаковки: нашите опаковки изцяло подлежат на рециклиране. 

 

 

 

Препоръчвани комбинации:

 

• Влиза в дълбоко-очистващата програма, включваща Пакет Лесно начало - виж тримесечна детоксикираща програма с водорасли от AquaSource.

 

 

 

Здравни твърдения, одобрени от Европейския орган по безопасност на храните (ЕОБХ):

 

Витамините В12 и В5 допринасят за намаляване на умората и изтощението.

 

Витамини В12 допринася за нормалното функциониране на нервната и имунната системи.

 

Витамин В5 допринася за нормалната умствена дейност. 

 

 

 

AquaSource притежава HFMA сертификат за качество!

 

Related image   

 

Фирмата е основана през 1994 г. от двама от водещите хомеопати във Великобритания – Дейвид Хауъл и Робър Дейвидсън, и към днешна дата се е наложила като една от водещите компании за висококачествени органични суперхрани и хранителни добавки, произхождащи от най-чистите кътчета на Земята. 

 

Продуктите, предлагани от AquaSource, се продават само като храна и хранителни добавки. За тях не се правят или внушават каквито и да било медицински твърдения. Съдържанието на този онлайн магазин е само за информация и няма за цел да замести съвет или препоръка на квалифицирано медицинско лице. 

 

Bio-Life BG e независим дистрибутор на AquaSource. 

Image result for bio-life bg