Пробиотик Ацидофилус - 50 капсули

ПОДОБРЕНА ФОРМУЛА! Щамът на Лактобацилус Ацидофилус DDS-1 в комбинация с водорасли АФА.                       

                                                

 

Всички знаем колко са полезни пробиотиците. Не всички от тях обаче притежават характеристиките, необходими за колонизиране в червата, а основно това отличава способността им да поддържат здравето.  

 

 

 

"Благодарение на пробиотика AquaSource Ацидофилус функцията на червата ми се подобри. Усещам лекота и енергия." - Недялка Лавчева

 

 

„След като приключих Програма „Лесно начало“, получих усещане за някакъв вътрешен чист извор. Ефектът беше учудващ. Енергийните ми нива се стабилизираха. Това ме изпълни с вътрешната увереност, че давам на тялото си най-чистата храна, която съм в състояние да му осигуря.“ С. Нюлин

 

 

 

 

 

Защо да изберете нашия продукт? 

Ацидофилус DDS-1, който използваме, е един от малкото щамове пробиотици, които са изследвани клинично и за които е демонстрирано, че се понасят добре от всички възрастови групи.

Той остава незасегнат от стомашната киселинност, устоява  на жлъчните соли и достига успешно в червата. Захваща се за чревната лигавица и започва бързо да колонизира! По този начин осигурява по-съществени ползи за здравето.

Този щам подпомага лактозната непоносимост. 

Осигурява витамините В12, фолиева киселина и В6, а ежедневния му прием под формата на добавка спомага за поддържането на здравословни нива на холестерола.

 

Продуктът е допълнен с водорасли АФА, които осигуряват широка гама хранителни вещества, включително антиоксиданти, бетакаротин и хлорофил. 

 

 

 

Кое е НОВОТО в продукта? Сега продуктът е с 250% по-силно действие от преди. Добавени са и Lithothamnium (червени водорасли)Предимства:

  • рядък и уникален вид водорасли, известен като „съвършен природен източник на калций“, който е от съществено значение за растежа на костите и зъбите при бебетата и малките деца, но също така жизненоважен за всички нас.Минералите от морската вода се натрупват в листовидните структури на водораслото. Впоследствие се отделят и падат на океанското дъно. Събират се именно оттам. Изолират се, сушат се и се смилат в съответствие със стандартите на ISO и HACCP сертификацията.
  • Минералният екстракт съдържа също така 72 микроелемента. 
  • Червените водорасли са сертифицирани от Organic Trust (OT). Имат също така Kosher и Halal сертифициране.

      Image result for Organic Trust (OT) Image result for kosher certification Image result for halal certification Image result for iso standards Image result for haccp certification     

  • усвояват се отлично и са напълно безопасни за бебета и деца.

 

 

 

Основини предимства:

 

Подпомага общото здраве на чревния тракт - промените в микробилания баланс на червата могат да се проявят в резултат на диета, някои лечения, здравословни проблеми или лошо здравословно състояние на червата. Въпреки, че нормалната микрофлора получена при раждане обикновено е сравнително трайна, когато хомеостазата е нарушена, се нарушава и здравето на стомашно-чревния тракт. Редовното използване на AquaSource Ацидофилус спомага за поддържане здравето на червата, като благоприятства запазването на добрите бактерии в тах. 

 

• Подпомага лактозната непоносимост - нашият AquaSource Ацидофилус произвежда повече млечна киселина и бета - галактозидаза в сравнение с други щамове на L. acidophilus. Тъй като при хората с лактозна непоносимост нивата на този ензим са ниски, това може да бъде полезен начин за подпомагане регулирането на лактазния дефицит.

 

• Осигурява витамини В6, В12 и фолиева киселина - AquaSource Ацидофилус осигурява витамини В12, В6 и фолиева киселина като същевременно помага да се поддържат здравословните нива на холестерола.

 

 

В научните среди този щам на Лактобацилус Ацидофилус е известен като DDS-1 и е откритие на д-р Кхема Шахани - професор по хранителни технологии в университета в Небраска.

 

         

 

 

 

Синергични съставки:

 

• Лактобацилус Ацидофилус щам DDS-1

 

• Суперхраната AquaSource водорасли АФА– едни от най-пълноценните и ефективни източници на хранителни вещества, срещани в природата. Живосъбирани и щадящо изсушени, алкален източник на повече от 70 ценни минерали и микроелементи, плюс цялата група витамин В, витамин Ц, ценни антиоксиданти, аминокиселини, метаболитни ензими.

 

 

 

Приложение:

 

Указания за употреба: 

Като част от 4-седмичната Програма Лесно начало - 2ра, 3та и 4та седмица по две капсули сутрин, на празен стомах, с чаша минерална вода. 

При редовен прием - 1-3 капсули сутрин преди хранене с чаша минерална вода. 

Да не се превишава препоръчания дневен приема.

 

 Съдържание в препоръчителен дневен прием от 2 капсули:

 

  • Лактобацилус Ацидофилус щам DDS-1, осигуряващ 5 милиарда CFU
  • АФА (водорасли от езерото Кламат): 200mg, естествено осигуряващи витамин С: 18mg (22.6%*), витамин В12: 1.68μg (68%*), витамин В5: 2mg (32%*), Желязо 6mg (42%*)
  • Lithothamnium (червени водорасли) 470mg, естествено осигуряващи калций 150mg (18%*)
  • Капсула: Растителна целулоза

 *Хранителна референтна стойност в ЕС в % 

 

 

 

Продуктът е одобрен от Сдружението на веганите във Великобритания - The Vegan Society.

Vegan Society 

 

 

 

Не съдържа: гмо; глутен; млечни производни; нишесте; мая; соя; захар; изкуствени оцветители; консерванти;

 

 Image result for gm free Image result for gluten freeRelated image Image result for sugar free Image result for preservative free

 

Данни за алергени: не съдържа алергени според Регламент (ЕС) № 1169/2011 за предоставянето на информация за храните на потребителите.

 

Препоръки: Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене и здравословен начин на живот.

 

Рециклируеми опаковки: нашите опаковки изцяло подлежат на рециклиране. 

 

 

 

Препоръчвани комбинации:

 

• Влиза в дълбоко-очистващата програма, включваща Пакет Лесно начало - виж тримесечна детоксикираща програма с водорасли от AquaSource.

 

 

 

Здравни твърдения, одобрени от Европейския орган по безопасност на храните (ЕОБХ):

 

Витамините В12 и В5 допринасят за намаляване на умората и изтощението.

 

Витамин В12 допринася за нормалното функциониране на нервната и имунната системи.

 

Витамин В5 допринася за нормалната умствена дейност. 

 

 

 

AquaSource притежава HFMA сертификат за качество!

 

Related image   

 

Фирмата е основана през 1994 г. от двама от водещите хомеопати във Великобритания – Дейвид Хауъл и Робър Дейвидсън, и към днешна дата се е наложила като една от водещите компании за висококачествени органични суперхрани и хранителни добавки, произхождащи от най-чистите кътчета на Земята. 

 

Продуктите, предлагани от AquaSource, се продават само като храна и хранителни добавки. За тях не се правят или внушават каквито и да било медицински твърдения. Съдържанието на този онлайн магазин е само за информация и няма за цел да замести съвет или препоръка на квалифицирано медицинско лице. 

 

Bio-Life BG e независим дистрибутор на AquaSource. 

Image result for bio-life bg