Остео-Форте - 60 капсули

Ново предложение за доброто здраве на костите!                                                                                                                                     

 

 

Защо да изберете нашия продукт? Продуктът Остео-Форте е ново предложение на европейския пазар с "най-здравословните" наскоро патентовани йонизирани калций и магнезий, добити чрез патентовани методи на извличане чрез студено пресоване от живи водорасли.

 

Те са напълно усвоими независимо от състоянието на храносмилателната система!  

 

Не ангажират бъбреците и се задържат в кръвта достатъчно време до отлагане в костите. Този депо ефект се осигурява от наличната в продукта Vital® Delta форма на Витамин К2 - нещо съвсем ново в света на добавките, също патентован продукт на модерната наука, благодарение на който минералите се усвояват на 100%.

 

В продукта се съдържа още витамин D, бор, изобилие от витамини, йонизирани минерали, антиоксиданти, аминокиселини, метаболитни ензими подсигурени от живосъбирани и щадящо изсушени синьо-зелени кламатски водорасли и йонните минерали от Голямото солено езеро в Юта.

 

"Здравите кости ни осигуряват пълноценен живот и затова изключително важно е с храната да си набавяме всички хранителни вещества, необходими за здравето им. Затова изцяло се доверявам и разчитам на Остео-Форте." - Цветана Камбурова  

 

 

Основни, над 90% органични, синергични съставки:

 

Калций и магнезий – съдържат се в значителни количества от патентовани, научно изследвани водораслови източници, които имат отлична усвоимост. Водораслите са събрани живи и са студено-пресовани. Минералите са органично свързани в тях, което ги прави изключително био-налични.
 
 Витамин D2 – допринася за нормалното усвояване и използване на калция и фосфора, за поддържане на нормални кости и мускулна функция. Добит от органични гъби при спазване на етични стандарти на производство.
 
 Витамин К2 –от специална ферментирала японска соева храна, наречена „Natto”. В момента много малко добавки съдържат тази нова K2Vital® Delta форма на Витамин К2. Проучване, направено през 2006 година показва, че Витамин К2 въздейства върху способността на организма да използва калция, като подпомага отлагането му в костите. 
 
Бор - изследванията потвръждават, че той повишава драстично кръвните нива на витамин D. В продукта е под формата на аминокиселинен хелат.
 
 Растителни ензими – протеаза, липаза и амилаза, които способстват максималното усвояване на минералите.
 
 Йонни минерали – водоразтворими, естествено добити от Голямото Солено езеро в Юта, САЩ; осигуряват над 70 различни минерала и микроелемента. Абсорбират се лесно и подпомагат преноса на другите хранителни вещества, съдържащи се в продукта.
 
AquaSource водорасли АФА - живосъбирани и щадящо изсушени, алкален източник на повече от 70 ценни минерали и микроелементи, плюс цялата група витамин В, витамин C, ценни антиоксиданти, аминокиселини, метаболитни ензими.
 
 
 
 

Приложение:

 

 • За профилактика срещу остеопороза при жени и мъже
 • Ценен за подобряване на минералния баланс при всеки човек, без противопоказания и ограничения за възраст и здравословно състояние.
 • Ефективен помощник за достигане на генетично заложената костна плътност при децата и тинейджърите
 • За бързо възстаноявяване след травми и счупвания
 • След прием на стероидни препарати, които "извличат" калция от костите
 • След химиотерапия
 • При бременност и кърмене
 • Полезен за сърцето
 • При крампи, "треперене" на клепача
 • Срещу алергии

 

Указания за употреба: Вземайте по две капсули дневно по време на хранене като хранителна добавка.

 

Съдържание в препоръчителен дневен прием от 2  капсули:

 • Калций: 200mg (25%*) от богати на калций органични водорасли**
 • Магнезий: 200mg (53%*) от органичните морски водорасли Ulva sp**
 • Витамин K2 Vital® Delta: 40µg (53%*)
 • Витамин D2: 250 IU 6.5µg (125%*) от органични гъби на прах**
 • AquaSource водорасли АФА** от езерото Кламат: 20mg
 • Цинк (цитрат): 10mg (100%*)
 • Бор (натриев борат): 1mg
 • Йонни минерали естествено добити от голямото солено езеро, Юта, САЩ: 24mg
 • Протеаза (10 000 UT/g): 10mg
 • Амилаза (50 000 KBU/g): 6mg
 • Липаза (10 000 U/g): 6mg
 • Капсула: 100% растителна целулоза

               *Хранителна референтна стойност в ЕС в %

             **Повече от 90% от съставките са органично произведени

 

Не съдържа: гмо; глутен; млечни производни; нишесте; мая; соя; захар; изкуствени оцветители; консерванти;

 

 Image result for gm free Image result for gluten freeRelated image Image result for sugar free Image result for preservative free

 

AquaSource Органичен Витаmин D е одобрен от Сдружението на веганите във Великобритания - The Vegan Society!

Vegan Society 

 

Данни за алергени: не съдържа алергени според Регламент (ЕС) № 1169/2011 за предоставянето на информация за храните на потребителите.

 

Препоръки: Да се съхранява на хладно и тъмно място, недостъпно за малки деца. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене и здравословен начин на живот.

 

Рециклируеми опаковки: нашите опаковки изцяло подлежат на рециклиране. 

 

 

 

Препоръчвани комбинации:

 

• През последните години специалистите наблягат все повече на витамин D като една от основните причини за проблеми с костната плътност, заради дефицита сред 50 % от населението. Затова е препоръчително да приемате допълнително витамин D. Комбинацията Остео-Форте / Витамин D е препоръчителна и синергична! 

 

Коластра и водорасли. Трансформиращият растежен фактор (TGF-B), който естествено се съдържа в коластрата, се произвежда и от остеобластите (клетките, които изграждат костите) и води до намаляване на остеокластите (клетките, които унищожават костите). Всъщност Коластрата е единственият естествен източник на TGF-B и други растежни фактори. Затова се препоръчва всеки, който иска да повлияе положително костната си плътност и здравина, да приема редовно коластра и водорасли.

 

• На жените след менопаузата се препоръчва да изследват хормоналните си нива и заедно с коластрата да приемат подходящи дози естроген и прогестерон (обикновено е достатъчно да употребяват крема Moon Rise), както и продуктът с водорасли Зелена енергия, който е много богат на минерали.

 

 

Здравни Твърдения, одобрени от Европейския орган по безопасност на храните (ЕОБХ):

 

Магнезият, Калцият и Витамин D допринасят за поддържане на нормална мускулна функция и нормални кости.

 

Магнезият допринася за намаляване на чувството за отпадналост и умора.Витамин К допринася за поддържане на нормални кости.

 

 

 

 

AquaSource притежава HFMA сертификат за качество!

Related image   

 

Фирмата е основана през 1994 г. от двама от водещите хомеопати във Великобритания – Дейвид Хауъл и Робър Дейвидсън, и към днешна дата се е наложила като една от водещите компании за висококачествени органични суперхрани и хранителни добавки, произхождащи от най-чистите кътчета на Земята. 

 

Продуктите, предлагани от AquaSource, се продават само като храна и хранителни добавки. За тях не се правят или внушават каквито и да било медицински твърдения. Съдържанието на този онлайн магазин е само за информация и няма за цел да замести съвет или препоръка на квалифицирано медицинско лице. 

 

Bio-Life BG e независим дистрибутор на AquaSource. 

Image result for bio-life bg