Като специалисти с изявена лечебна практика те стигат до заключението, че клетъчният дефицит на важни структурни вещества в човешкия организъм не може да бъде заобиколен. Истинското оздравяване зависи и от набавянето на нужните хранителни елементи - аминокиселини, минерали, витамини, антиоксиданти и пр, но от естествена храна.

прочети още
Здраве без лекарства
6 декември 2019

Програма за здравна профилактика със суперхрани от трите царства в природата (микроводорасли, растения и животни), в комбинация с пробиотици. 

прочети още
Остеопорозата
3 ноември 2019

В продуктът ОСТЕО-ФОРТЕ на АкваСорс се съдържат всички важни за костите вещества за предпазването им от остеопороза и за възстановяването им във възможно най-прецизната форма, доказано с патенти.

прочети още

Когато атопичният дерматит се установи и лекува навреме, тогава се спира т.нар. атопичен марш - преминаването на атопичния дерматит в алергична хрема и в бронхиална астма. Именно тук място имат пробиотиците - да спрат хода на атопичния марш.

прочети още

Концентрат от водорасли ги активира и без имплантация ги праща там, където тялото се нуждае от възстановяване!  *Източник: Списание 8 от 15 септември 2017 

прочети още
Глюкозамин
3 ноември 2019

Научни доказателства и биологична алтернатива на противовъзпалителните препарати!     

прочети още

Презентация на Д-р Виолета Заркова (завеждащ физиотерапията на Герена) за действието на отделните съставки на продукта Flexibility. Изнесена е пред спортните лекари на конференция в НСА.

прочети още

**Рецензент на изследването е проф. д-р Мария Тотева. 

прочети още

"Всеки ден, когато взимате вашите AquaSource капсули, си припомнете промяната, която подарявате на българските училища." - Оливър Спърлинг – Финансов Директор на AquaSource

прочети още

**Превод: д-р П. Найденов - използван е оригиналният документ за патент на САЩ от 24 май 2005 г. 

прочети още