Крем за ръце и тяло за всеки тип кожа - 50ml

Грижа за кожата на цялото тяло!  Крем за ръце и тяло с манука за всеки тип кожа.             

 

 

  

Защо да изберете нашата козметика? Това е 100% био сертифицирана козметика от Нова Зеландия, състояща се само от три основни съставки, които ще помогнат на кожата ви да цъфти.

 

Използваме мед от манука, един от най-ценените в натуралната козметика и един от най-скъпоструващите в Света. 

 

 

"Mедът от манука има доказани антисептични, антиоксидантни и противовъзпалителни свойства. Освен това съдържа колаген, както и висок процент на витамини и минерали." 

 

"Той се харесва на потребителите и смятаме, че е вероятно да запази мястото си като най-качественият мед в света“, казва пред ВВС Иън Флетчър, говорител на Асоциацията на производителите на мед в Нова Зеландия, която сертифицира качеството на продуктите.

 

 

 

 

Синергични съставки:

 

  • Активен мед от манука - известен и широко употребяван и заради свойствата му на природен консервант. В козметиката ни няма други консерванти! Доказано връща жизнеността на кожата, като нежно стумулира възстановяването на клетките чрез хидратиране и задържане на нивата на влажност, без усещане за омазняване, оставяйки я сияеща от здраве.
  • Масло от манука - уникалните му антибактериални, противогъбични и противовъзпалителни свойства предпазват от микроорганизмите, причиняващи възпаления и петна. 
  • Токоферол - Витамин Е действа като силен антиоксидант, който подпомага предпазването от свободните радикали - основна причина за стареенето.  

 

Не съдържа: синтетични оцветители, синтетични аромати, синтетични консерванти, етоксилирани суровини (обработени с ethylene oxide), силикон, парафин и други петролни продукти; ГМО; парабени; животински мазнини; 

 

 

 

 

Сертификати за качество:

 

Related image  Image result for product ingredients not tested on animals  Image result for halal 

 

Сертификат от BDIH - авторитетен немски международен контролен орган за сертифициране, известен с най-строгите изисквания и стандарти в Европа за 100% био сертифицирана козметика. Разрешените съставки за близо 690 на брой, избрани от измежду повече от 20 000 съставки, използвани в козметиката.

 

Без жестокост - Козметиката Natural Being е предназначена за използване от хора. Ето защо нито продуктите, нито техните съставки са изпробвани върху животни.

 

Халал сертификат - даван от ФИАНЗ (Федерация на ислямските асоциации на Нова Зеландия).

 

 

 

  

Приложение:

 

Уникалното антимикробно масло от манука и растителните съставки в този успокояващ продукт ще попият лесно в кожата - така тя ще бъде мека и отлично защитена. Медът от манука, използван в козметиката, е чудото на природата и е една от най-добрите и здравословни съставки, с които можете да "храните" кожата си.

 

Начин на употреба: Нанесете върху ръцете и тялото след баня. Обръщайте специално внимание на петите и лактите. 

 

Срок на годност: Продуктите Natural Being не съдържат никакво изкуствени консерванти и са най-добри за употреба в продължение на 2 години от датата на производство. 

 

Препоръки: Да се съхранява на хладно място, без пряка слънчева светлина.

 

Рециклируеми опаковки: нашите опаковки изцяло подлежат на рециклиране.  

 

 

 

 

Препоръчвани комбинации:

 

• Подсигурете пълна грижа за вашата кожа в комбинация с козметката ни за лице с мед от манука.

 

За оптимални резултати следвайте стъпките почистване, тонизиране, хидратация!

 

Погрижете се и за околоочния контур с Околоочен крем с мед от манука.

 

Прием на хранителни добавки: грижата за кожата включва освен използването на напълно натурална сертифицирана козметика, също и оптимално клетъчно хранене, което може да постигнете със суперхрани.

 

Препоръчваме ви два пъти в годината да си правите тримесечната Детоксикираща програма с водорасли от AquaSource.

 

В останалото време от годината приемайте ежедневно ЕМК (омеги) + Коластра + Водорасли (АФА или Зелена енергия).

 

За борбата със свободните радикали може да включите антиоксидантите Коензим Q10 (всички знаем чудодейното му действие върху кожата...и не само!), Суперантиоксидант с пикногенол (средството ви на избор против стареене) и Супер Плодова енергия С (Витамин С участва в производството на колаген).

 

И накрая, но не напоследно място по важност - премайте Колаген комплекс с хиалуронова киселина!

 

 

 

  

AquaSource притежава HFMA сертификат за качество!

Related image   

 

Фирмата е основана през 1994 г. от двама от водещите хомеопати във Великобритания – Дейвид Хауъл и Робър Дейвидсън, и към днешна дата се е наложила като една от водещите компании за висококачествени органични суперхрани и хранителни добавки, произхождащи от най-чистите кътчета на Земята. 

 

Продуктите, предлагани от AquaSource, се продават само като храна и хранителни добавки. За тях не се правят или внушават каквито и да било медицински твърдения. Съдържанието на този онлайн магазин е само за информация и няма за цел да замести съвет или препоръка на квалифицирано медицинско лице. 

 

Bio-Life BG e независим дистрибутор на AquaSource. 

Image result for bio-life bg