КолАктив Коластра 400мг

В продукта се съдържа само 100% сертифицирана чиста, първокласна коластра.                

 

 

 **Предлага се в опаковка от 60 и 120 капсули, както и в комбинация с пробиотика Ацидофилус и Лактоферин (вижте ТУК!).

 

  

"Майка съм на две момичета - активни спортисти. Благодарение на КолАктив3 и Зелена енергия не усещат изтощение. Преодоляват бързо травмите от спорта, здрави са и се чувстват жизнени и енергични. Вече почти 20 годни тези два продукта са ми под ръка!" - Кремена Хаджиева

 

"Мисията на всяка майка е да отгледа здрави деца. И в тази мисия много ми помага КолАктив. Децата ни го ползват всеки ден. Спортуват и бързо се възстановяват след тренировки. Цялата фамилия взимаме и КолАктив3, който е прекрасен и за здравето на стомашно-чревния тракт." - Станимира Георгиева

 

 

"Коластрата е универсална първична суперхрана, която олицетворява любовта на Природата към своите създания" - Ели Хорозова

 

 

Предимства на коластрата от млечни крави:

"Тя не е специфична само за собствения си вид, т.е нейните съставки са биоадекватни и към другите бозайници, включително човека. По своята молекулна структура имунните и растежни фактори са твърде сходни с тези при хората. Научните изследвания показват, че кравешката коластра е с 10-20 пъти по-високо съдържание на имунни фактори в сравнение с човешката." - цитат от книгата на Ели Хорозова "Коластра - шедьовърът на майката Природа" 

 

Кога да изберем този продукт? Изберете този продукт ако искате капсула коластра, без други синергични съставки. Чест избор на спортисти и състезатели, както и при бебета на адаптирано мляко. 

 

Коластрата е нетоксична и няма известни отрицателни взаимодействия с лекарства, храни или други добавки.

 

 

 

Ето какво има да ни каже по темата КОЛАСТРА журналиста, лектор и автор на книгата "Коластра - шедьовърът на майката Природа" - Ели Хорозова. 

 

 

 

   

 

Основни предимства на нашата коластра:

 

• Продуктът съдържа само 100% сертифицирана чиста, първокласна коластра от здрави, млечни, пасбищни крави (а не от хиперимунизирани, гледани в обор).

 

• Не съдържа пестициди, хормони, антибиотици, говежди соматотропин, нито вируса „луда крава“.

 

• Добива се от югозападните части на САЩ, където климатът е постоянно мек и телета се раждат непрекъснато, прясната коластра е налична целогодишно, а не само сезонно.

 

• Коластра само от първото доене - събира се коластрата само от първото доене в рамките на първите 16 часа след раждането. Тогава тя е най-богата на имуноглобулини, пролин-полипептиди (PRPs) и растежни фактори.

 

• Патентована обработка и изсушаване на ниски температури и ниско налягане - подлага се на флаш-пастьоризация при 72°С в продължение на 15 секунди, след което се суши чрез индиректна топлина при ниска температура. Именно този процес подпомага запазването на възможно най-висока хранителна стойност.

 

• Придобита и съхранена по този начин нашата коластра е в абсолютно чист вид и с автентичен състав - съдържа всичките пет класа имуноглобулини, готови антитела, растежни фактори, както и други важни елементи като цитокини, интерлевкин-10 и полипептиди, богати на пролин намиращи се в човешкия организъм.

 

• Достига до нас в желатинова капсула без консерванти, стабилизатори, ГМО. 

 

За качествения контрол на продукта може да прочетете ТУК. 

 

 

Какво съдържа:

 

• AquaSource Коластра – коластрата от здрави, млечни, пасбищни крави съдържа между 10 и 20 пъти повече хранителни фактори и антитела от човешката коластра. 

 

 

Приложения:

 • Укрепва имунната система
 • Подпомага храносмилателната система
 • Спомага за по-добър растеж на децата
 • Повишава здравината на костите
 • Повишава производството на хрущял и колаген и подпомага омекотяването на ставните движения, така че да можем да се движим по-свободно и с по-малко болка. 
 • Помага за изграждане на здрави мускули - AquaSource Коластрата притежава сертфикитат от национална лаборатория „Допинг контрол“.
 • Увеличава физическата сила, работоспособност и издръжливост
 • Ускорява зарастването на рани и изгаряния
 • Подобрява еластичността и тургора на кожата
 • Намалява бръчките и освежава външния вид
 • Регенерира нервната система и вътрешните органи
 • Действа подмладяващо на целия организъм
 • Отлична храна както за нас, така и за домашните ни любимци.

 

Коластра и вегетарианци: "Всеки вегетарианец или постещ човек сам ще направи избора си дали коластрата е за него. Като първа храна за бозайниците и доказано неспецифична, отговорно произведената коластра от здрави, пасбищно отглеждани крави, е перфектен природен извор на имунни и растежни фактори. Към фактите за размисъл да добавим, че коластрата не е мляко и по състав е по-близо до кръвта. Факторите на растежа в нея стимулират тялото да разгражда мазнините за енергия, спомагат за образуването на мускули, подкрепят регенерацията практически на всяка тъкан в тялото - съединителна, кожа, кости, хрущяли, нерви." - от книгата "Коластра-шедьовърът на майката природа" от Ели Хорозова 

 

Указания за употреба: Взимайте по 2 капсули дневно - сутрин, с чаша минерална вода, 20 минути преди хранене. За деца дневната доза е 1 капсула, но не са необходими точни изчисления, защото КолАктив е естествен продукт и не може да се предозира.

 

Хора, които за първи път консумират коластра, могат да изпитат някои очистващи симптоми, приличащи на лека форма на грип (наречени Herxheimer-реакции), временна лека диария или запек. Това е нормално и не е причина да се спре приема на коластра. Това, което е подходящо в такъв случай, е да се намали дозата до минималното количество от една капсула на ден, докато тялото се приспособи, а след това да се увеличи до постигането на оптимални резултати.

 

Съдържание в препоръчания дневен прием от 2капсули:

 • Коластра (от мляко) 800mg
 • Капсула: Емулгатор – желатин

 

НЕ! съдържа: гмо; глутен; нишесте; мая; соя; захар; изкуствени оцветители; консерванти; 

 

 Image result for gm free Image result for gluten free Image result for sugar free Image result for preservative free 

 

Данни за алергени: съдържа МЛЯКО като алерген според Регламент (ЕС) № 1169/2011 за предоставянето на информация за храните на потребителите.

 

Забележка: Млечното съдържание и съдържанието на лактоза в този продукт са минимални. Хората, които са на диета, изключваща млечни продукти могат да я приемат свободно.

 

Коластрата от крави на АкваСорс не е подходящ за хора, страдащи от алергии към млечния белтък.

 

 

Препоръки: Да се съхранява на хладно и тъмно място, недостъпно за малки деца. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене и здравословен начин на живот. 

 

 

Рециклируеми опаковки: нашите опаковки изцяло подлежат на рециклиране.  

 

 

Препоръчвани комбинации:

 

• Най-добре е КолАктив винаги да се приема заедно със Зелена енергия/АФА и ЕМК/Течно злато. Тази комбинация може да се употребява неограничено дълго време. Ефектът ѝ при всеки човек е отличен. Това е най-лесният и надежден начин да си набавяме нужните за правилната обмяна хранителни съставки.

 

Коластра при децата: може да се приема на капсули или разтворена във вода; има вкус на мляко. Много полезна при локално приложение -в носа, очите, носоглътката, както и при рани и изгаряния, върху кожата и лигавиците. Обърнете към нашите консултанти за допълнителна информация. 

 

 

 

AquaSource притежава HFMA сертификат за качество!

 

Related image   

 

Фирмата е основана през 1994 г. от двама от водещите хомеопати във Великобритания – Дейвид Хауъл и Робър Дейвидсън, и към днешна дата се е наложила като една от водещите компании за висококачествени органични суперхрани и хранителни добавки, произхождащи от най-чистите кътчета на Земята. 

 

Продуктите, предлагани от AquaSource, се продават само като храна и хранителни добавки. За тях не се правят или внушават каквито и да било медицински твърдения. Съдържанието на този онлайн магазин е само за информация и няма за цел да замести съвет или препоръка на квалифицирано медицинско лице. 

 

Bio-Life BG e независим дистрибутор на AquaSource. 

Image result for bio-life bg