Колаген Плюс - 60 капсули

Хидролизиран колаген с хиалуронова киселина в комбинация с водорасли АФА и червени водорасли.                                                                                                                       

  

"От години любимият ми продукт е Колаген Плюс. Ефектът от ежедневния прием на 4 капсули се вижда от всички около мен - кожата ми е по-здрава и по-сияйна в сравнение с тази при жени на моята възраст." - Десислава Панайотова 

 

"От дълги години употребявам продуктите на AquaSource, но от четири месеца започнах да ползвам Флексибилити и Колаген плюс. С тяхна помощ се чувствам великолепно на корта - пълен с енергия, сила и още по-голямо желание за победа. Благодаря на AquaSource за помощта и победата." - Васко Младенов, професионален тенесист

 

"Ние сме толкова стари, колкото е стара хормоналната ни система. Ние сме толкова млади, колкото е млад нашият колаген." Пол Брег

 

Всеизвестен и по-лошото видим факт е, че при жените настъпва рязко остаряване, когато навлязат в менопауза и това се свързва с намаляване на нива на колаген с 30% само за няколко месеца! Фините бръчици и отпусната кожа са спътници на все повече жени над 30год. - факторите са комплексни, грижата е цялостна и е добре да започне навреме. 

 

Ако търсите много добър източник на колаген, който да се усвоява напълно и да се използва веднага, то трябва да изберете висококачествен хидролизиран телешки колаген. Той е най-близкият по състав с човешкия. 

 

 

 

Защо да изберете нашия продукт? Освен, че е източник на този колаген, съдържа още три ключови компонента: хиалуронова киселина, водорасли АФА и червени водорасли. Те хидратират кожата отвътре навън и  осигуряват пълноценно клетъчно хранене. 

 

 

 

 

Синергични съставки:

 

• Колаген – AquaSource използва само най-висококачествен телешки хидролизиран колаген.

 

• Хиалуронова киселина – интересен факт е, че молекулата на хиалуроновата киселина има желатиноподобен строеж и е способна да задържа вода, равняваща се на до 1 000 пъти собственото ѝ тегло! Кожата ви има нужда от тази хидратация!  

 

• AquaSource водорасли АФА от езерото Горен Кламат – едни от най-пълноценните и ефективни източници на хранителни вещества, срещани в природата. Живосъбирани и щадящо изсушени, алкален източник на повече от 70 ценни минерали и микроелементи, плюс цялата група витамин В, витамин Ц, ценни антиоксиданти, аминокиселини, метаболитни ензими.

 

• Червени водорасли Lithothamnium Sp - събират се от незамърсеното дъно на Атлантическия океан, богато на минерали. Богати са на калций и съдържат широка гама други минерали и микроелементи.

 

Не съдържа: гмо; глутен; млечни производни; нишесте; мая; захар; изкуствени оцветители; консерванти; 

 

 Image result for gm free Image result for gluten freeRelated image Image result for sugar free Image result for preservative free 

 

 

  

Приложение:

 

„Сега вече знаем, че подходящото време за нашите опити да отложим старостта е, когато още не сме стари”, д-р Пол дьо Крюиф

 

Колагенът е отдавна и широко използван в хранителните добавки за разкрасяване. Освен измененията с възрастта и хормоналните нарушения, върху производството на колаген влияят и факторите на средата - слънцето, свободните радикали, нарушено клетъчно хранене и хидратация и др. Не маловажен се оказва и факторът тютюнопушене, който изразходва витамин С като антиоксидант, а той има ключова роля в производството на колаген - затова пушачите изглеждат "състарени". 

 

Напоследък колагенът се изследва и във връзка с други сфери на здравето. Поради богатството на глицин и пролин, две много важни за оздравителния процес аминокиселини, диетолозите нерядко препоръчват колаген на хора с физически травми, храносмилателни проблеми, хронични възпаления или хора, възстановяващи се след хирургическа намеса.

 

Указания за употреба: Взимайте по две капсули дневно, по време на хранене. За максимален ефект взимайте до 4 капсули дневно. 

 

 

Условия на съхранение: на тъмно и хладно място. 

 

 

Съдържание в препоръчителен дневен прием от 2 капсули: 

  • Колаген - хидролизиран: 660mg
  • Хиалуронова киселина: 40mg
  • AquaSource водорасли АФА: 60mg, естествено осигуряващи Витамин C:5mg (6%*);Витамин B12:0.5μg(20%*);
    Витамин B5:0.6mg (10%*) 
  • Lithothamnium sp. (червени водорасли): 40mg
  • Силициев диоксид: 12mg 
  • Магнезиев стеарат: 8mg
  • Капсула: Eмулгатор – желати

*Хранителна референтна стойност в ЕС в %

 

Данни за алергени: Не съдържа алергени според Регламент (ЕС) № 1169/2011 за предоставянето на информация за храните на потребителите.

 

Препоръки: Да се съхранява на сухо, проветриво и недостъпно за деца място на стайна температура до 25 ºС. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене и здравословен начин на живот.

 

Рециклируеми опаковки: нашите опаковки изцяло подлежат на рециклиране.  

 

 

 

Препоръчвани комбинации:

 

Колаген и Коластра! - Изследванията категорично показват, че имунните и растежни фактори в коластрата работят заедно и съгласувано за увеличаване на протеиновия и колагенов синтез. Така създават мощен ефект против стареенето. Доказателствата са стягане на кожата, намаляване на ситните бръчки, възобновяване на клетъчния и тъканен растеж в костите, ставите, съединителната тъкан, мускулите... Затова възрастните са основните потенциални кандидати за продукт от коластра. Като прибавим и ефекта на коластрата върху храносмилателната система (по-специално способността й да „ремонтира” възпалените лигавици на червата) и подобрената работа на имунната система, ползите й за възрастните, и по-възрастните хора, стават  фундаментални.

 

Комбинация на Колаген Плюс със Супер Плодова Енергия С. Витамин С има изразени антиоксидантни свойства и допринася за предпазване на клетките от оксидативен стрес. Друг много важен фактор е доказано ключовата му роля за производството на колаген в организма.

 

Препоръчваме ви грижата за кожата да е комбинирана и с висококачествената 100% био козметика с мед от манука Natural Being, като следвате трите стъпки: почистване, тонизиране, хидратация. Правете си и маски със суперхрани - най-добрата хидратираща енергия. Идеи и малки трикове, може да откриете тук: 

 

• Детоксикираща програма с водорасли от AquaSource. (вижте тук) - препоръчваме ви да я правите два пъти в годината. 

 

В останалото време приемайте ежедневно ЕМК (омеги) + Коластра + Водорасли (АФА или Зелена енергия).

 

За борбата със свободните радикали може да включите антиоксидантите Коензим Q10 (всички знаем чудодейното му действие върху кожата...и не само!) или Суперантиоксидант с пикногенол. 

 

 

 

Здравни твърдения, одобрени от Европейския орган по безопасност на храните (ЕОБХ):

 

Витамините В12 и В5 допринасят за намаляване на умората и изтощението.

 

Витамин В12 допринася за нормалното функциониране на нервната и имунната системи.

 

Витамин В5 допринася за нормалната умствена дейност.

 

 

 

AquaSource притежава HFMA сертификат за качество!

 

Related image   

 

Фирмата е основана през 1994 г. от двама от водещите хомеопати във Великобритания – Дейвид Хауъл и Робър Дейвидсън, и към днешна дата се е наложила като една от водещите компании за висококачествени органични суперхрани и хранителни добавки, произхождащи от най-чистите кътчета на Земята. 

 

Продуктите, предлагани от AquaSource, се продават само като храна и хранителни добавки. За тях не се правят или внушават каквито и да било медицински твърдения. Съдържанието на този онлайн магазин е само за информация и няма за цел да замести съвет или препоръка на квалифицирано медицинско лице. 

 

Bio-Life BG e независим дистрибутор на AquaSource. 

Image result for bio-life bg