Flexibility - 60 капсули

Флексибилити: гъвкави и подвижни, оптимално здрави стави.                                                                                                                                

**Препоръчани статии: "Как Флексибилити се отразява върху възстановяването на ставните хрущяли?" под рецензията на проф. д-р М. Тотева; и "Какво е действието на отделните съставки на продукта Флексибилити" презентира Д-р В. Заркова, завеждащ физиотерапията на Герена - ТУК!  

 

 

"От дълги години употребявам продуктите на AquaSource, но от четири месеца започнах да ползвам Флексибилити и Колаген плюс. С тяхна помощ се чувствам великолепно на корта - пълен с енергия, сила и още по-голямо желание за победа. Благодаря на AquaSource за помощта и подбедата." - Васко Младенов, професионален тенесист

 

 

Защо да изберете нашата хранителна добавка?

Глюкозаминът и хондроитинът са известни добавки за стави, но само AquaSource Флексибилити съдържа комбинация на тези две естествено добити съставки, заедно с шест други натуални компонента, събрани в True-filled капсули. 

 

Всички съставки във Флексибилити са гарантирани с патент, запазена марка или сертификат за добри производствени практики.

 

Уникалната му формула е насочена първо към страданието - намалява болките и чувствителността при проблеми, травми и заболявания в скелета. Втората крачка с времето – регенерация и възстановяване еластичността и целостта на тъканите.

 

Силно препоръчителна е комбинацията с Куркума комплекс - специално създаден в помощ при болка в мускулите и ставите. 

 

 

 

Синергични съставки:

 

•Регенашуър® глюкозамин хидрохлорид (вегански, ферментирал) от растителен източник, а не получен от ракообразни. Това всъщност е най-добрата съществуваща веганска форма на глюкозамин. Той се намира естествено в организма, където играе роля в подпомагане изграждането на тъканите, които задържат вода, придават пружиниращ ефект на хрущяла и поддържат неговата плътност. Поради специфичният процес на производство на Регенашуър®, съдържанието му на глюкозамин е 83%, в сравнение с осигурените само 65% от глюкозамин сулфата. 

  

Глюкозамин - научни доказателства и биологична алтернатива на противовъзпалителните препарати! - четете ТУК!   

 

• Chondractiv™ е патентована комбинация от колаген, хондроитин и хиалуронова киселина: 

- Хиалуроновата киселина - съдържа във всички кости, свързващи тъкани, стави, сухожилия и структурите на хрущялите в цялото тяло като осигурява омекотяване в движението. Тъй като помага за предпазването на костите и осигурява устойчивост на износване, хиалуроновата киселина е полезна за намаляване на болките и чувствителността, свързани с дегенеративните ставни заболявания. Интересен факт е, че молекулата на хиалуроновата киселина има желатиноподобен строеж и е способна да задържа вода, равняваща се на до 1 000 пъти собственото ѝ тегло! 

Висококачествен колаген тип II и хондроитин - две важни за хрущялната тъкан съставки, изключително важни за ежедневното ѝ възстановяване.

 

• Целадрин® – добит е от специфични мастни киселини, които играят роля при подпомагане поддържането на флуидността и еластичността на клетъчните мембрани. Тестовете показват, че съчетанието на Целадрин® и глюкозамин създава естествена синергия, която подпомага подвижността на ставите. Като допълнение, Celadrin® вече се предлага в подходяща за вегани форма.

 

• Екстракт от маслинови листа (Бенолеа® – патентована съставка). Подобрява кръвообращението на тъканите около ставите.

Наблюдава се и ефект върху здравословните нива на кръвното налягане посредством два главни режима на действие. Първо, съдейства за производството на азотен оксид (АО). АО е важен посредник при разширяването на кръвоносните съдове и така спомага за отпускане на гладката мускулатура около кръвоносните съдове, което допринася за намаляване на кръвното налягане. Освен това съдържащите се в него феноли потискат действието на ангиотензинконвертиращия ензим (АСЕ). Ангиотензинът е пептиден хормон, който води до свиване на кръвоносните съдове и в резултат – до повишаване на кръвното налягане

 

• Oпти-МСМ – органично съединение, съдържащо сяра. Препоръчва се за артрит и болки в ставите. Намира се в синовиалната мембрана, която покрива срещуположно стоящите кости в ставите, а основната и функция е да произвежда синовиална течност. Синовиалната течност от своя страна облекчава триенето между ставните хрущяли и ги изхранва. Открито е, че Opti-MSM® притежава свойства, способни да възпрепятстват акумулирането на увреждания в резултат на въздействието на свободните радикали, което се наблюдава в процеса на остаряване и стреса, на който е подложено тялото. За производството Opti-MSM® се използва патентован метод, осигуряващ качество и безопасност.

 

• Екстракт от хмел – най-новите изследвания сочат, че съставките на хмела, като изо-алфа киселините, могат да играят роля за здравето на ставите.

 

• Алое Вера – специален екстракт, концентриран 200 пъти, включен да подпомогне действието на другите съставки. (Еднократен прием от него се равнява на 6 г алое вера на прах.)

 

  

Приложение:

 

Указания за употреба: Вземайте по 2 капсули дневно по време на хранене. За максимален ефект вземайте до 4 капсули дневно.

 

Съдържание в дневен прием от 2 капсули: 

  • Глюкозамин хидрохлорид HCL (Regenasure®): 460mg, осигуряващ 382mg глюкозамин 
  • Колаген тип II (ChondractivTM): 190mg 
  • Метил сулфонил метан MСM (OptiMSM®): 100mg 
  • Екстракт от маслинови листа (18% Олеуропеин): 80mg
  • Комплекс мононенаситени мастни киселини (Celadrin®): 80mg, осигуряващ 41.6mg мононенаситени мастни киселини, малтодекстрин, гума Арабика
  • Алое Вера (200 пъти концентрирано): 30mg = Еквивалентно на 6g Алое Вера на прах
  • Екстракт от хмел (4:1): 30mg
  • Хиалуронова киселина (от соя): 10mg
  • Капсула: Емулгатор – желатин 

 

Не съдържа: гмо; глутен; млечни производни; нишесте; мая; захар; изкуствени оцветители; консерванти;

 

 

Данни за алергени: Съдържа СОЯ (хиалуронова киселина) като алерген според Регламент (ЕС) № 1169/2011 за предоставянето на информация за храните на потребителите.

 

Препоръки: Да се съхранява на сухо, проветриво и недостъпно за деца място на стайна температура до 25 ºС. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене и здравословен начин на живот.

 

Рециклируеми опаковки: нашите опаковки изцяло подлежат на рециклиране. 

 

 

 

 

AquaSource притежава HFMA сертификат за качество!

 

Related image   

 

Фирмата е основана през 1994 г. от двама от водещите хомеопати във Великобритания – Дейвид Хауъл и Робър Дейвидсън, и към днешна дата се е наложила като една от водещите компании за висококачествени органични суперхрани и хранителни добавки, произхождащи от най-чистите кътчета на Земята. 

 

Продуктите, предлагани от AquaSource, се продават само като храна и хранителни добавки. За тях не се правят или внушават каквито и да било медицински твърдения. Съдържанието на този онлайн магазин е само за информация и няма за цел да замести съвет или препоръка на квалифицирано медицинско лице. 

 

Bio-Life BG e независим дистрибутор на AquaSource. 

Image result for bio-life bg