Доставка за КЛИЕНТИ в България

Доставка за клиенти в България 

 

  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 40,00.лв. (+ 1% такса наложен платеж)
  • Ще получите доставката до адрес или до удобен офис на Speedy.
  • 99% от продуктите се получават на следващия ден! (почивни дни събота и неделя) 

 

• Какво да очаквам след като направя поръчка? В рамките на работния ден ще получите СМС с допълнителна информация за крайната цена на вашата поръчка с включена доставка, кога да очаквате пратката и на какъв адрес (използваме посочения от вас).   

Ако сте избрали услугата БЪРЗА ПОРЪЧКА, наш консултант ще се свърже с вас на посочения от вас телефон в рамките на работния ден, за да уточните доставката. 

 

 

• След колко дни ще получа продукта си? Когато вашата заявка бъде обработена до 15:00ч в работен ден, ще я получите на следващия ден. Събота и неделя са почивни дни, както и националните празници. 

 

 

• Каква е цената за доставка?

 

За поръчки платени с наложен платеж на стойност до 39,99 лв.: доставка 4,00лв. + 1% такса наложен платеж 

  • например: стойността на продукта Зелена енергия 60 капсули е 35,85лв. Сумата за доставка ще е 4,40лв.

 

За поръчки платени с наложен платеж стойност над 40,00лв.:  доставка безплатна + 1% такса наложен платеж 

  • например: стойността на продукта Зелена енергия 120 капсули е 69,30лв. Таксата за наложен платеж ще е 0,69лв.

 

За поръчки платени по банков път, Epay.bg, EasyPay на стойност до 39,99лв.: доставка 4,00лв.

 

За поръчки платени по банков път, Epay.bg, EasyPay на стойност над 40,00лв.доставка безплатна

 

  

• Доставката ми се бави. Как да постъпя?  Свържете се с нашите консултанти, за да проверим вашата пратка!

 

 

• Гаранция за качество - AquaSource уверява своите дистрибутори и клиенти, в допълнение към изискванията на закона, че продуктите ѝ са от добро качество. Ако за някой продукт се докаже, че в момент на доставка до клиент е дефектен, клиентът може да върне продукта в 7-дневен срок от получаването му, за да му бъде подменен или да бъде възстановена сумата на продукта.

 

 

• Застраховка - Всички пратки се застраховат от АкваСорс. Когато куриерът Ви достави пратката, не подписвайте и не плащайте преди да отворите пратката и да се уверите, че всичко е наред. Ако след отварянето на пратката има липси, несъответствие или увреждане, изискайте от куриера да Ви издаде Констативен протокол за да може АкваСорс да предяви претенция към застрахователя. Всяка пратка е запечатана с бяло тиксо, на което има логото на АкваСорс. Пазете товарителницата прикрепена за пратката, тя е важен документ.

 

 

• Важно пояснение: 

 

Bio-Life Bg е независим дистрибутор на AquaSource. Нашата дейност е свързана с препоръка на продуктите и консултации свързани с тях. Ние приемаме вашите поръчки и помагаме за вашите регистрации, но не се занимаваме пряко с продажбата на продуктите. Получавате поръчките си директно от офиса на AquaSource, където продуктите се складират според приетите норми и изсквания, има огромен клиентопоток и няма задържане на продукти с изтичащ срок на годност! Когато купувате вашия продукт, независимо от начина на плащане, ще получите касов бон и данъчна фактура, издадена от Аквасорс ЕООД, Регистрирано в РБългария с ЕИК: 130 500 368, ДДС номер: BG 130 500 368, Адрес по регистрация: София 1404, ул. Костенски водопад 47, вх. А. Аквасорс ЕООД е дъщерно дружество собственост на AquaSource Algae Group Plc.