АquaSource Tечни Водорасли АФА - с екстракт от червени и черни боровинки - 60ml

 • Марка: AquaSource Algae Group Ltd

Течна АФА с екстракти от червени и черни боровинки.                                                                                                                                                                                                                                                                                      

НОВО: Вече официално със сертификат за органичен произход от ЕС и от Асоциацията за биодинамично земеделие (BDA - Biodynamic Association). 

 

 **Предлага се в капсули (опаковка от 60 и 120капс.) и под формата на прах.

 

Кога да изберем този продукт? 

Изключително подходящ за деца още в най-рана детска възраст, дори бебета. Предназначена е и за възрастни, които не могат да приемат капсули. По-бързата абсорбция на продукта осигурява по-бързо настъпващ ефект, което я прави предпочитана форма при хората на умствения труд, тъй като АФА е елексир за мозъка.

 

 

 

 

В природата съществува огромно разнообразие от ядливи водорасли, които се отличават със своята висока хранителна стойност, устойчивост и усвоимост. Обект на проучвания са от хилядолетия и учените познават различните им форми, растящи във всички точки на света.

 

Безспорно един от най-предпочитаните хранителни видове, както и водещ AquaSource продукт, са синьо-зелените водорасли АФА от планинското езеро Горен Кламат, САЩ - екологично чист, красив и девствен сладководен басейн, с най-богатите на минерали алкални води на Земята.

 

  

 

Какво е предимството на водораслите АФА предлагани от AquaSource?

 

• Фирмата притежава патента за най-щадящия метод на дехидратация (AquaSource’s BioActive Dehydration®)*, което ви гарантира, че получавате водораслите АФА от езерото Кламат във възможно най-автентичния им вид, с напълно запазени хранителни свойства, цвят, аромат и вкус, така както ги е създала природата - балансирани, чисти, почти на 100% усвоими. Главната причина за влошаване на качеството на продукта при конвенционалните техники на сушене е излагането му на висока температура. *При процеса BioActive Dehydration® температурата, на която се излага продуктът, никога не превишава 40.5ºС (105ºF) и превишава нормалната човешка телесна температура от 37ºС (99˚F) за по-малко от 2 минути.

Фигура 1 – Сравняване на BioActive Dehydration® с други разпространени методи на сушене. Обърнете внимание, че сушенето се прави при по-ниска температура и за по-кратко време, като по този начин хранителната стойност се запазва много по-добре.

 

 

 

• Имат сертификат за екологична чистота: 100% органичен продукт в съответствие с USDA Standard 7 CFR Part 205.

 

• Сертифицирани са от Асоциацията за био динамично земеделие GB-ORG-06, с регистрационен номер 826.

 

 AquaSource водораслите АФА са официално сертифицинари от европейските здравни органи за Суперхрана! Това означава, че в сравнително малък обем съдържат голямо количество екологично чисти, непреработени хранителни вещества, усвоими почти на 100% от клетките без това да натоварва храносмилането. 

 

• Течната форма е подходяща ако търсите мигновен ефект, тъй като се приема под езика, заобикаля храносмилателната система и водораслите хранят директно мозъка. Изключително подходящи за малки деца. За водораслите на касули, използваме желатинова True-filled капсула, без изкуствени съставки и химични консерванти. Това е най-удобната форма за лесна ежедневна употреба. Ако решите да приемате по-високи дози (5-10гр дневно), по-подходящи за прием са водораслите на прах, които се дозират удобно с мерителна лъжичка и могат да се разтварят в сок, смути, негорещи ястия и т.н. 

 

 

Защо АФА?

 

• Синьо-зелените водорасли (АФА) от езерото Горен Кламат, САЩ, са най-пълноценната и био-налична храна на планетата, добита от най-чистото и незамърсено езеро в света! 

 

• АФА са рекордьор по белтъчно съдържание, и то в три направления - количество, качество и усвоимост! Съдържат над 60% протеин - няколко пъти повече от месото, яйцата и соята.

 

 Усвоими са на почти 100% и не натоварват храносмилането. Аминокиселинният им профил е идентичен с този на човешкото тяло.

 

• Богати са на ценния антиоксидант бета-каротин, както и на витамините В5, С и Е.

 

• AFA е шампион сред всички храни по съдържание на витамин В12 – най-важният витамин за кръвотворенето. В това водорасло има почти 20 пъти повече витамин В12, отколкото в коя да е друга храна.

 

• Те са най-богатият известен източник на желязо в органична форма, т.е. отлично усвоимо.

 

• Изключително богати са на хлорофил, който е мощен биостимулатор с естествен пречистващ и регенериращ ефект. 

 

 АФА е природен коктейл от полезни минерали - калций, хром, кобалт, мед, желязо, магнезий, манган, калий, бор, фосфор, селен, натрий, сяра, титан, ванадий, цинк и др. Превъзхожда изкуствено култивираните сладководни водорасли и даже люцерната, която е най-добрият източник на минерали между висшите растения.

 

• От друга страна, AFA почти не съдържа йод и е безопасно за щитовидната жлеза!! (за разлика от морските водорасли келп).

 

 

 

АФА и останалите известни суперхрани: (видео)

 

 

 

 

Синергични съставки:

 

AquaSource Течни водорасли е първокачествен, превъзходен продукт с водорасли, червени и черни боровинка, и течни микроелементи, естествено добити от хумусен шист, в основа от одобрен растителен глицерин – „кашер“.

 

Има отлична трайност и стабилност след отваряне. Не съдържа изкуствени съставки, нито химични консерванти.

 

AquaSource водорасли АФА – Един от най-пълноценните и ефикасни природни хранителни източници. Богати на бетакаротин и витамин В12. Отличен източник на желязо и други важни минерали. Съдържа над 60% растителен протеин.

 

Червени боровинки – добре познати като едни от най-богатите на хранителни вещества плодове на планетата. Научни изследвания сочат, че червените боровинки съдържат значителни количества антиоксиданти и фитонутриенти, необходими за борба със свободните радикали.

 

Черни боровинки – с висока концентрация на танинни и флавоноидни съставки, притежаващи невероятни антиоксидантни свойства.

 

 

Приложение:

 

 • Намаляват умората и изтощението
 • Оказват благоприятно въздействие върху нервната система
 • Благоприятстват функционирането на имунната система
 • Подпомагат функцията на умствената дейност
 • Освобождават допълнителна енергия в тялото
 • Подпомагат нормалните когнитивни функции, важни за паметта и възприятията. 

 

"Малкият Валентин консумира продуктите на AquaSource от своето раждане и всички много му харесват, но любимият му е Течни водорасли. С помощта на този вълшебен продукт се радвам на здраво, умно и винаги усмихнато дете." - Мария Вангелова

 

"AquaSource водораслите АФА са мой любим продукт. Всяка сутрин взимам по 2 капсули и се чувствам много добре, и изпълнена с енергия, въпреки моите 64години. Благодаря, че има фирма AquaSource!" - Надежда Калинова

 

"AquaSource Водораслите са брилянтен продукт, подходящ за вегани и вегетарианци, който съдържа високи количества растителни протеини." Чуйте повече от Каролин Гаскин, която е дистрибутор на AquaSource повече от 22 години.

 

 

 

Водораслите АФА са одобрени от Сдружението на веганите във Великобритания - The Vegan Society.

Vegan Society 

 

Начин на употреба: препоръчителен дневен прием от 2ml (по 1 капкомер 2 пъти дневно). Разклатете добре преди употреба. Може да се смеси с плодов сок.

 

Съдържание в 2 ml:

 • AquaSource водорасли АФА от езерото Кламат
 • Екстракт от плодове от черна боровинка
 • Екстракт от плодове от червена боровинка
 • Течни микро минерали (естествено добити от хумосен шист)
 • Кашер сертифициран растителен глицерин

           Естествено осигуряващи:
              Витамин C: 16mg (20%*) 
              Витамин B12: 1.5μg(60%*) 
              Витамин B5: 1.8mg (30%*) 
              Желязо: 6.2mg (44%) 

     *Хранителна референтна стойност в ЕС в %

 

Не съдържа: гмо; глутен; млечни производни; нишесте; мая; соя; захар; изкуствени оцветители; консерванти;

Аквасорс Супер Плодова Енергия С

 

Данни за алергени: не съдържа алергени според Регламент (ЕС) № 1169/2011 за предоставянето на информация за храните на потребителите.

 

Препоръки: Да не се използва като заместител на разнообразното хранене и здравословен начин на живот.

 

 

 

Препоръчвани комбинации:

 

• Поради изключителните качества на АФА като суперхрана, тя присъства като съставка в почти всички наши продукти. Никога няма да сгрешите ако прибавите към храненето си АФА в комбинация с омеги(Есенциални мастни киселини или Течно злато), за да си подигурите пълен набор от нутриенти, необходими ви за пълноценно клетъчно хранене. Добавянето на продуктаКоластра, само ще допълни действието на тези природни елексири.

 

• Водорасли и бебета - приемът на суперхрани може да започне още в началото на живота. До четвъртия месец е хубаво да се приема АФА, която се предлага и в течна форма с вкус на боровинки. След четвъртия месец, е добре АФА да се замени със Зелена енергия, в която също се съдържа АФА, но в кобинация с хавайска спирулина и органична алфалфа, които в комбинация действат много добре за подсилване на имунитета, подобряване на клетъчното хранене и когнитивните функции.

 

 

 

Здравни твърдения, одобрени от Европейския орган на безопасност на храните (ЕОБХ):

 

Витамините В12, В5 и витамин С допринасят за намаляване на умората и изтощението.

 

Витамин В12 и витамин С допринасят за нормалното функциониране на нервната и имунната системи.

 

Витамин В5 допринася за нормалната умствена дейност.

 

Витамин С – за нормалното образуване на колаген в кожата и за освобождаване на енергия в организма.

 

Витамин Е – за предпазване на клетките от оксидативен стрес.

 

Желязото допринася за подобряване на когнитивната функция.  

 

 

 

Сертификати за органичност и гаранция за качество:

 

За осигуряване на високо качество отделните процеси се контролират постоянно през целия производствен цикъл. Периодичното вземане на проби за изследване от всяка партида цели да удостовери, че високото качество на продукта се поддържа неизменно.
 

От изсушените водорасли се вземат проби за анализ на: стандартното преброяване на общото микробно число и на колиформните бактерии, ешерихия коли, стафилококи, салмонела, гъбички, плесени, листерия, влага, микроцистин и тежки метали (живак, олово, арсен, кадмий).
 
Ако резултатите съответстват на спецификациите, водораслите се изпращат във Великобритания, където се капсулират, слагат се в опаковки и се етикетират.
 
Всички тези процеси отговарят на изискванията на Добрите производствени практики (ДПП).
 
Производствените съоръжения във Великобритания имат сертификат от Британския консорциум на търговците на дребно (BRC), глобален стандарт за храните, опериращ в повече от 140 страни. Съоръжението има сертификат за екологично чиста преработка: OrganicCertificateProcesor®.
 
 
Aphanizomenon flos-aquae, водораслите от езерото Кламат, има сертификат за екологична чистота: 100% екологично чист продукт в съответствие с USDA Standard 7 CFR Part 205.
 
 
Освен това, след пристигането в нашия склад, всяка партида се изследва, за да се удостовери, че отговаря на различни вътрешни AquaSource стандарти за качество.
 
 
Водораслите АФА, които предлагаме са сертифицирани от Асоциацията за био динамично земеделие GB-ORG-06, с регистрационен номер 826.

 

AquaSource притежава HFMA сертификат за качество!

 

Related image   

 

Фирмата е основана през 1994 г. от двама от водещите хомеопати във Великобритания – Дейвид Хауъл и Робър Дейвидсън, и към днешна дата се е наложила като една от водещите компании за висококачествени органични суперхрани и хранителни добавки, произхождащи от най-чистите кътчета на Земята. 

 

Продуктите, предлагани от AquaSource, се продават само като храна и хранителни добавки. За тях не се правят или внушават каквито и да било медицински твърдения. Съдържанието на този онлайн магазин е само за информация и няма за цел да замести съвет или препоръка на квалифицирано медицинско лице. 

 

Bio-Life BG e независим дистрибутор на AquaSource. 

 Image result for bio-life bg